Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Samo vredjaj, to je bas hriscanski. Da jesam Shojo ti bi davno bio trajno banovan.![]()
Увредио сам то биће које кроз твоја уста говори модераторко, а не тебе саму.
Имаш подстанаре, које не видиш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo vredjaj, to je bas hriscanski. Da jesam Shojo ti bi davno bio trajno banovan.![]()
Јесте куме битнија је душа него присуствовање јеретичком опелу.А човек увек може да дође на гроб своје мајке да се помоли и запали једну свећу на њеном гробу за покој њене душе.![]()

Увредио сам то биће које кроз твоја уста говори модераторко, а не тебе саму.
Имаш подстанаре, које не видиш.
Ti onako: malo ovako, malo onako...Ni smrdiš, ni mirišeš.....
Otišao bi na groblje koje je osveštao rimokatolički sveštenik, na mestu na kome je izvršen rimokatolički obred?![]()
Овде нико осим тебе нема паписте у родбини.Моја мајка је духовно слепа и верница СПЦ,али је правилно крштена.А пошто не похађа њихове службе има нада за њу у случају да умре без да се обрати у Истинско Православље.
Šta ba da me vidiš?Аа јел тако?Ајде да те видим.
ovo je ... ma monstruozno je preblaga riječ.
Nijedan Bog, kojem su se ljudi tokom istorije molili i klanjali, a hrišćanski pogotovo (za njega bi to bila neka vrsta moralnog harakirija), ne bi ti tako nešto oprostio.
Ти си од овог света.

Mislis krstena je u SPC?
Док у СПЦ није уведено папско крштење и док СПЦ није била у јереси.
Otišao bi na groblje koje je osveštao rimokatolički sveštenik, na mestu na kome je izvršen rimokatolički obred?![]()
Јеретичко свештенство не може освештавати, већ искључиво оскрнављивати духом јереси (врата адова) у којој служе оцу оскрнављења (оном са роговима, дугим репом и козјим ногицама).
Ponekad ... ne mogu se sjetiti kako je ono Zazi definisao mjernu jedinicu za netolerantnost - jedan zilot ...Istina je, iskljucivi su ponekad.
Pa ne može baš sve, ali ovo spada u ono što može.Ali sve i da je tako, zar ovo nije pdf. gde svako moze slobodno da ispoveda ono sto mu je u/na srcu, svoju veru tacnije.
To je majka.Ako on ne bi otisao, to je mozda za tebe los covek, ali NJEGOVO JE PRAVO DA NE ODE.
Bila je ovde tema o Jobu i neko je tada u diskusiji napisao između ostalog i ovo:Uostalom, ima ljudi koji zive sa i od ideja. Zar je to tako pogresno?
Pa eto pitaj ga ... prošlo je od tada dvije godine.(A posebno je pitanje da li zaista ne bi otisao).

Ko li je tebi isprao mozak?
Па кад их је Христос укоревао за неверје и телесност, зар их неће и слуга Његов свети укоревати?

A ко је теби рекао да је зантер чове ковог душевног животаа у мозгу?
Vidiš picolo ja sa Samsonom i Vladanom vodim prave male ratove od momenta kada su njih dvojica pojavili na krsti.
Mogu slobodno reći da se ne slažem sa 99% onoga što oni govore, a od tih 99% najmanje polovina mi se iskreno gadi ... i vjerujem i da njih dvojica to isto mogu reći i za mene i moje stavove.
No na početku me znala pomalo zbuniti ta njihova, što jest'-jest', iskrena vjera i totalna uvjerenost da su apsolutno u pravu.
Te sam stvarno znao ponekad konstatovati kako možda u svemu tome što pričaju i ima neka trunka istine.
Međutim kratko su trajale te moje dileme .., a evo šta me ubijedilo da oni ne samo da ne mogu biti u pravu, nego da jednostavno oni ne smiju biti u pravu.
![]()
Ti misliš da si SVET?![]()
Јеретичко свештенство не може освештавати, већ искључиво оскрнављивати духом јереси (врата адова) у којој служе оцу оскрнављења (оном са роговима, дугим репом и козјим ногицама).

Потомци мајмуна.
Šta ba da me vidiš?
Jesi li ovo rekao?
Jesi!
I šta sada hoćeš?
Nije valjda da se stidiš onoga što si govorio?
Ja sm tada to tvoje komentarisao ovako
A ti si mi odgovorio sa ovim
A od kojeg si svijeta ti majke ti?
Наравно да не, али знам ко јесте Свет!
Сваки онај који држи заповести Христове и на речима и на делима. Један од тих светих је и владика Николај, зато је и разобличавао јудејско неверовање, гордост и немилосрдност према људима друге нације.
Blablablabla. Ti si napisao kako bi prijatelju na samrti bulaznio kako ne može da "spase" bez Hrista, i da ako može Hrist da ukoreba, moože i sluga njegov SVETI? A sad kao nisi mislio na sebe...ma pali, nakazo...

Ti onako: malo ovako, malo onako...Ni smrdiš, ni mirišeš.....
Али треба јавно разобличавати јеретике за јерес.
Мирише на покајање и расудну спорост на гнев.
Слава Богу што јој је даровао ту благодат, нека би молитвама Приснодјеве тај дар Божији постао њено трајно добро.
Ponekad ... ne mogu se sjetiti kako je ono Zazi definisao mjernu jedinicu za netolerantnost - jedan zilot ...
Zazi pomozi matere ti!
Pa ne može baš sve, ali ovo spada u ono što može.
To je majka.
Pretpostavimo da mu ništa zlo nije uradila "osim" što je konvertirala.
Bila je ovde tema o Jobu i neko je tada u diskusiji napisao između ostalog i ovo:
"Žaoka ateista nije prvenstveno usmjerena na tu sliku Boga kladioničara, inadžije, lakovjernog bradonje, kojeg zli i otpali nekadašnji sluga, navlaći kao posljednjeg bekana, nego na ideju Boga, koji pred vjernika postavlja zahtjev za poništavanjem svih modaliteta njegove egzistencije zarad spajanja sa apsolutom.
Bog kroz test, Jovovo biti pretvara u puko bitisanje ispražnjeno od svega osim od eshatološkog iščekivanja, armiranog fatalizmom.
Jov, kao religiozna životinja uvjerena u postojanje Božjeg plana i imperativa bezuslovne ljubavi prema daljnjem, transformiše se u emocionalnog invalida i socijalnu nakazu, kojoj nije potrebno ništa - ni porodica, ni društvo, ni norme, ama-baš ništa osim Božje ljubavi."
Pa eto pitaj ga ... prošlo je od tada dvije godine.
p.s. e i da veliki pozdrav moderatoru![]()
Brini ti o svom "smradu i mirisu" i gledaj sebe.Ne gledaj u mene i drugoga. To nije tvoja briga.
Ne. Vec treba javno pozvati ljude na urazumljenje, jer su dosla krajnja vremena. Vidim da vi tog duha imate, i to mi se svidja. Ne stice se i ne zasluzuje lako carstvo nebesko i oprostaj, pa nije zgoreg podsetiti onog (ko ima usi da cuje i oci da vidi) da se pokaje, oprosti drugome i ev. preobrati. I to treba reci jasno i ne stvarati "saren svet sarenih laza'. Uostalom, to je za njihovo dobro. A ako neko zeli da ide u Ad neka ide.
Bas tako. Samo hocu da budem razumna i spora na gnev, ali i pravedna, jer ne mogu da cutim i da kazem nesto sto nije kad jeste, da ne sto ne pise kad pise. Svidjalo se to nekome ili ne, krajnje je vreme da sepozove na urazumljenje, a ne da se sanjaju ruzicasti snovi.
Pa upravo u tome je i stos - da ne mislite da je u ljudima sve, naprotiv, sve je u Bogu koji deluje i kroz ljude, ali nekad ne. Zanci, asocijalizacija na izvesno vreme treba nesto sasvim prihvatljivo i shvatljivo. Jov nije nimalo bio "zivotinja' vec naprotiv - borio se sa sobom da bude covek.
Uostalom, ko kome garantuje da iz izvesnih razloga nece u buducnosti ziveti "kao biljka" neko vreme?