dan vencanja :)

A jooooj o tom ljubljenju nisam ni razmisljala...kakav uzas!!! Npr.100 gostiju x3 po srpski, pa jos sa svakim bar 2x kad dodju i kad cestitaju... :poludeo: :udriglavu:
Hah ja se secam za moj 18.rodjus mi je u istom momentu banulo 20oro ljudi i dok sam stigla do polovine (ljubeci se) tako mi se zavrtelo u glavi da sam ostale iskulirala...:mrgreen: ...tako da je ovo gore navedeno nikad ne bih mogla. A, da, ovo nije tema...:rumenko:

Ne mora dva puta ljubljenje :) Kod nas su gosti došli u 17, a mm i ja u 18h tačno pred matičara.Isčestitali smo se samo sa kumovima i roditeljima odmah a odmah zatim je bend najavio čestitanje i slikanje s gostima tako da je to sve bilo odjednom, i jedna tura ljublljenja samo ;) To je trajalo nekih 50ak min, imali smo oko 100 gostiju.Tako da smo taj smor u jednom cugu završili, i čestitanje i slikanje.

ne bih se ponovo udavala, ali sam se udala kako sam htela...nije bilo svadbe...samo zurka za mlade i nije bilo restorana i tamaburasa od kojih btw jezim...vec muzika uz koju sam provela mladost, sa jednom jedinom pesmom koja ne u spada muziku moje mladosti i kojoj je dopusteno da se pusta a spada u hm..recimo narodnosrpskobluzerska:D i to verzija instrumental:D

A ja sam čula da su u jednoj koverti našli uložak . neiskorišćeni da napomenem jer znam da će biti dušebrižnika koji će to pitati odma' :lol: Valjda stavili da izgleda deblje...Al ovo je istina jer je pričala mama moje drugarice upravo se vraćajući s iste :confused: Tragedija.Bar da su kupili celo pakovanje pa da nečemu i posluže...

Moj konačan odgovor na ovoj temi je da svadbe ne bi bilo:mrgreen: , koliko god da bude onako kako ja sada želim, koliko god čarolije da unesem u sve to ma ne bih se opet udavala ma i da mi plate ne znam koliko i to u kešu :mrgreen:

Ja volim vencanje kao cin, ali ne volim svadbe pod satrom sa pevaljkama i grand (malo slovo je namero iz nepostovanja) repertoarom i sl.
Svakako cu to obeleziti sa najvaznijim ljudima iz mog i njegovog zivota, sa ukusom i pomalo nesvakidasnje, ali skromno...

sad nesto razmisljam citajuci temu od pocetka...

unazad 2 god sam bila po raznim svadbama i sve su bile iste..mlade identicne..ni jedna nije posebna niti mi je ijedna svdba ostala u nekom sjecanju kao drugacija..

koliko god se trudis oko organizacije na kraju sve ispadne kao i sve do tada..

ne znam zasto..valjda sto se svi trude ispostovati sve poznanike, rodbinu, obicaje...

jeste li vi bili na nekoj svadbi koje je bila posebna i drugacija od svih?

meni se recimo svidja da se se sve prepusti ljudima koji se bave organizacija svadbi..em imaju ideje em ti mogu ponuditi nesto drugacije.. mada je ovdje to taboo tema..

Poslednja izmena:

Back