Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dan republike prestao da se slavi u Srbiji 2002. godine
Ne smeta meni Jugoslavija. Koja u suštini nije loša ideja. Ali očito neostvariva. Ne smetaju mi ni ljudi koji osjećaju nostalgiju. Ali mi smetaju oni koji nju veličaju a pljuju po Srbima. Oni koji bi opet da prave Jugoslaviju na srpsku štetu.
Наша невоља је да смо у "туђој", никаквој и антисрпској СФРЈ доживели златно доба што се тиче културе, економије, демографије, а да жестоко пропадамо у сваком смислу, од када живимо у овим "нашим" државама.
Зар вам се ничи бизарно и парадоксално да се они који су на овом форуму толико активно и здушно бранили све сепаратизме у заједничкој држави сада и овде кукакју над судбином 29. новембра
Зар вам се ничи бизарно и парадоксално да се они који су на овом форуму толико активно и здушно бранили све сепаратизме у заједничкој држави сада и овде кукакју над судбином 29. новембра
Нису срски монархисти ( ни млади ни стари) довели до распада бивше заједничке државе него комунисти.Од само почетка је њихов устав тако скројен, а од времена Устава из 1074. то био и њихов партијски програм.Једино о чему су водили бригу је било, а и остало, да се тај процес обави по АВНОЈ -евским границама и да никако Србија не изађе у оним границама са који је и ушла у зајеничку државу.
Било је лепо док је трајало, и док се није видело- чиме је плаћено...
И свет и живот иду даље, свидело се то југо- носталгичарима, или не; у њиховом је интересу да увиде своје грешке и престану да саботирају државу у којој живе, ако уопште и живе у њој...