rekla bih mu da ga volim i ubila se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da je smak sveta 2012.Rusi sigurno ne bi spremali staze za zimsku olimpijadu 2014.u Sočiju...Veliki bi to bio gubitak para.![]()

Ja bih otišla na krov,zapalila cigaru(i to drinu bez filtera),pustila omiljenu mi muziku i gledala u zvezde(ukoliko ne bude bilo oblačno)....i možda,ali samo možda bih bacila pogled na svoj dotadašnji život...e da...i pila koka kolu,najverovatnije...Ako budem bila u društvu zajedno čemo čutati dok ne nestanemo...eto.dakle jasno je, sta bi ste sve radili dan pre nestanka sveta!

Ja bih otišla na krov,zapalila cigaru(i to drinu bez filtera),pustila omiljenu mi muziku i gledala u zvezde(ukoliko ne bude bilo oblačno)....i možda,ali samo možda bih bacila pogled na svoj dotadašnji život...e da...i pila koka kolu,najverovatnije...Ako budem bila u društvu zajedno čemo čutati dok ne nestanemo...eto.![]()

Ja bih otišla na krov,zapalila cigaru(i to drinu bez filtera),pustila omiljenu mi muziku i gledala u zvezde(ukoliko ne bude bilo oblačno)....i možda,ali samo možda bih bacila pogled na svoj dotadašnji život...e da...i pila koka kolu,najverovatnije...Ako budem bila u društvu zajedno čemo čutati dok ne nestanemo...eto.![]()
rekla bih mu da ga volim i ubila se

kako se samo sekspir nije toga setio............![]()

Sto da se ubijas kad ces ionako da umres odma sutra.("Dan pre SMAK-SVETA!")Bolje mu kazi da ga volis,pa ako ti on ne kaze isto,ti njega ubij,a onda lepo prozivi jos taj jedan dan.rekla bih mu da ga volim i ubila se

Sto da se ubijas kad ces ionako da umres odma sutra.("Dan pre SMAK-SVETA!")Bolje mu kazi da ga volis,pa ako ti on ne kaze isto,ti njega ubij,a onda lepo prozivi jos taj jedan dan.![]()

Ah...da....A mogu zajedno da skoče od negde...mada ne...najbolji je original...kad bolje razmislim...tako prica gubi na dramaticnosti........nemoj tako................![]()

Ah...da....A mogu zajedno da skoče od negde...mada ne...najbolji je original...kad bolje razmislim...![]()
............pa jeste.onda ce on da place nad njenim telom,vikati-Sto boze,sto?,urlati,volim teeeeeeeeee
tresti je u neverici i govoriti joj,probudi se,probudi se.......
i na kaju ce da je strasno poljubi uzme pistolj i kokne se i on............

.....

.................
p.s.svaka cast na scenariju![]()

ili da napisem knjigu........
Evo ja ću da budem menadžer...ili....šta već
mogla bih da prodam autorska prava za film........ili da napisem knjigu........
![]()
...bolje počni odma...I need money....
Evo ja ću da budem menadžer...ili....šta već...bolje počni odma...I need money....
![]()

Obavezno...ona zna detalje...![]()
..............ipak je njena osnovna ideja......
...ona nek glumi u filmu...s tim njenim...Al mi smo razradili ideju......ona nek glumi u filmu...s tim njenim...
![]()
to je sada in!