Dete_Loših_Muzičara
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Hhhh....ja sam protiv emosa....neka budu pank...ko jaa msm da je za radnju bolje da budu oboje emo.sta ti mss?to je sada in!
![]()
...da im dam primer.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hhhh....ja sam protiv emosa....neka budu pank...ko jaa msm da je za radnju bolje da budu oboje emo.sta ti mss?to je sada in!
![]()
...da im dam primer.Hhhh....ja sam protiv emosa....neka budu pank...ko ja...da im dam primer.

A SId & Nensi...evo posudicu vam disc...pa vi proucite i eto nam novoge vis'.moze i to........
znaci postoji samo jedan film u kojem je glavna junakinja u tom neko fazonu.JEDAN SAMO!
ali bas je onako dobar fiilm.................![]()

A SId & Nensi...evo posudicu vam disc...pa vi proucite i eto nam novog
panko-dramaticno-suicidalnog filma...![]()

O Sidu Viciousu i Nancy Spungan...Nije za mladje od osamnaest godinanzm koji je to.mozda je i to taj................![]()
...
O Sidu Viciousu i Nancy Spungan...Nije za mladje od osamnaest godina...
Droga,alkohol,seks,pank...4 u 1...i ubistvo...5 u 1...![]()

Pa kazem ja...ne.nije to taj............
ali ima dobre elemente..........![]()
Smejao bi se,i cudio sta se desava XD
)

A sta drugo pa mozes da radis....da sedis depresivan sto ces sutra da umres...Ne mogu da verujem da bi neko svoj poslednji dan proveo u kafani hasajuci?...![]()
Odličan predlog!predomislio sam se nebih poubiljao ljude sami bi crkli,rekao bih ivani da je volim a onda bih sam ili sa njom(zavisi od njenog odgovora) otisao u kafanu i krkao cevape sa kajmakom dok ne puknem,a dan pre dana pre smak sveta nebih nish jeo da mog da se nakrkam ko nenormalan(mada ne verujem da bi kafana radila tad,i oni sto rade u kafani bi teli da odu negde da krkaju nesto)
Iako smaka neće biti,11.12.2012.skupiću društvo da uveče u kafani proslavimo"smak sveta".
Genijalan izgovor za razvaljivanje alkoholom i ćevapima.
A sta drugo pa mozes da radis....da sedis depresivan sto ces sutra da umres...![]()

Odličan predlog!Iako smaka neće biti,11.12.2012.skupiću društvo da uveče u kafani proslavimo"smak sveta".
![]()
Odličan predlog!Iako smaka neće biti,11.12.2012.skupiću društvo da uveče u kafani proslavimo"smak sveta".
![]()
dakle jasno je, sta bi ste sve radili dan pre nestanka sveta!

![]()
To care!Podrzavam.Seo u low-rider, uzeo flasu rakije, pustio 2Pac-Ghetto Gospel i docekao smak sveta.![]()