Djole2003
Gost
- Poruka
- 321
ja bi sigurno opljackao neku prodavnicu i drpio sve grickalice i onaj aparat za kredit...
pa to bi bio moj najlepsi smak sveta u zivotu
pa to bi bio moj najlepsi smak sveta u zivotu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja bi sigurno opljackao neku prodavnicu i drpio sve grickalice i onaj aparat za kredit...
o bozhe
ali o bozhe
ti bi na smak sveta jeo chips i drkao mobilni

I jos nesto...smak sveta je 12.12.2012...tako da...vidimo se...![]()
MEGALOL!I jos nesto...smak sveta je 12.12.2012...tako da...vidimo se...![]()

Ne bih se uspanicila i vristala zato sto necu da umrem jedina...hehe
Otisla bih u skolu i svim nastavnicima rekla sta mislim o njima....
I na sred Knez Mihajlove bih se skinula gola i pocela da pevam iz sveg glasa...
I jos nesto...smak sveta je 12.12.2012...tako da...vidimo se...![]()
MEGALOL!![]()
Što,ceo dan ćeš provesti u Knez Mihajlovoj da bi video Ivanu?(boze pomozi da smak sveta bude za dve godine boze pomozi da smak sveta bude 12.12.2k12. boze pomozi da smak sveta bude za dve godine dvanaestog dvaneaestog dve iljade dvanaeste u dvanaest i dvanaest)

Što,ceo dan ćeš provesti u Knez Mihajlovoj da bi video Ivanu?![]()

Pojeo bi se.
Zamisli bedak,sedi na klupi i pridrema mu se...A ti izvodiš striptiz dok on džonja.Pojeo bi se.
![]()

I 9.9.2009.trebali smo da dobijemo Francuze...Al' nismo.Znam da je do sada bilo bezbroj najava smaka sveta, ali ova mi zvuči najjezovitije.

Zamisli bedak,sedi na klupi i pridrema mu se...A ti izvodiš striptiz dok on džonja.Pojeo bi se.
![]()
zamisli!Bez obzira na sve te teorije, jedno je sigurno - ako se 2012. baš ništa
drugo ne dogodi, leta te godine imaćemo Olimpijske igre u Londonu.

J*bi ga,nisi mi baš blizu...Inače bi ja i Smoky dremali na smenu,pa da onaj budan drma drugog kad ti naiđeš.hahahha!zamisli!
Naravno tebi tako nesto nece da promakne!zar ne?

J*bi ga,nisi mi baš blizu...Inače bi ja i Smoky dremali na smenu,pa da onaj budan drma drugog kad ti naiđeš.![]()

ne bi ti spavao zbog neizvesnosti...Što,ceo dan ćeš provesti u Knez Mihajlovoj da bi video Ivanu?![]()