Дан осми, месец девети, Немања Шаровић

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
37.841
Осмога дана Немања Шаровић излази са јесним и недвосмисленим подацима да је због сече анкера при реконструкцији крова пала надстрешница

Већ девет месеци подгрева се општа хистерија ко је за кога зашта.

Протести сво време су само тражили да суд суди.

Суд ћути.

Ћутање је доказ да је правосудни систем србије само део организоване мафије у Србији.

Poslednja izmena od moderatora:
смога дана Немања Шаровић излази са јесним и недвосмисленим податцима да је због сече анкера при реконструкцији крова пала надстрешница
kao sto vam ja 100 puta ovde napisao.

kriv je majstor koji je to radio
njegov sef

a najveca krivica je na nadzoru koga je mrzelo da izlazi na krov nego je "nadzorluk" potpisao na rec

jbg, nista od ulova krupne ribe. :sad2:

njegov sef

a najveca krivica je na nadzoru koga je mrzelo da izlazi na krov nego je "nadzorluk" potpisao na rec

Постоји мали 'проблем'

Увидом у грађевинске књиге било би јасно да реконструкција која кошта 3 милијона евра уствари је наплаћена 60 милиона

Такође би се дошло до целога списка како СНС пљачка преко заједничке касе све.

Писао си ти 1 000 000 пута како Вучић ништа није крив ...

Неки би рекли да лажете јер сте болесни . Није тачно ... 9 месеци упорних лажи показује вашу злочиначку намеру и удруживање

Ви нисте ни лојални ни неутрални . Ви сте мафија

Poslednja izmena:
sve sto kaze nasa sarka, sarovic je istina

Највероватније се захевао .... Није мислио даће све ово да се тако одвија ..Ипак је он Вадикав

План му је можда био да у следећем кругу мафијашких грађевинских послова добије део рекета ....

Овако ... испаде нај револуционар силом прилика

Мада ко зна.....Савле је Постао Павле.....

50599_sarovic_ff.jpg

njegov sef

Зашто су Весић и онај ретардирани у притвору?

Зашто су Весић и онај ретардирани у притвору?

Саће @miso6207 да одговори...Он је еxперат за компликована запитања

Šarović? Nije ga bilo dugo.

Изгледа да је свестан колико је замутијо.. Има пар фотки поред некаквих олијандера...Ко зна где је ... Можда @miso6207 зна ?

Саће @miso6207 да одговори...Он је еxперат за компликована запитања

Изгледа да је свестан колико је замутијо.. Има пар фотки поред некаквих олијандера...Ко зна где је ... Можда @miso6207 зна ?
Smarač kao nešto zna...

stim neka se bavi odsek za korupciju ili koji vec

to nije uzrok pogibije. jbg zao mi je :sad2:

Angažovanje nestručnih firmi kumova i prijatelja, bez tendera, otvaranje stanice bez upotrebne dozvole, aktiviranje klauzule o odricanju od odgovornosti izvodjača da bi se slikalo sa Orbanom... zaista, kako bi išta od toga moglo imati ikakve veze sa uzrocima pogibije 16 nevinih ljudi?

A žao ti nije... ali polako, ima vremena.

Осмога дана Немања Шаровић излази са јесним и недвосмисленим подацима да је због сече анкера при реконструкцији крова пала надстрешница

Већ девет месеци подгрева се општа хистерија ко је за кога зашта.

Протести сво време су само тражили да суд суди.

Суд ћути.

Ћутање је доказ да је правосудни систем србије само део организоване мафије у Србији.

Ne znam šta Šarović kaže ali Brnabicka rece direktno u kamere na tv Pinku bez da je trepnula, :

"Ne mislim da je nadstrešnica pala sama od sebe, niti da je bio nesrećni slučaj, tragedija,
ili bilo kakav proizvod nekih nesavesnih radnji u tom smislu, mislim da je bila planirana diverzija"
a da nije dala objašnjenje kako je sprovedena ta „diverzija“, ko je to uradio, ko isplanirao i na kraju
ako je tako, zašto već punih devet meseci istraga tužilaštava u Novom Sadu i Beogradu ne ide u tom smeru.

Ne znam šta Šarović kaže ali Brnabicka rece direktno u kamere na tv Pinku bez da je trepnula, :

"Ne mislim da je nadstrešnica pala sama od sebe, niti da je bio nesrećni slučaj, tragedija,
ili bilo kakav proizvod nekih nesavesnih radnji u tom smislu, mislim da je bila planirana diverzija"
a da nije dala objašnjenje kako je sprovedena ta „diverzija“, ko je to uradio, ko isplanirao i na kraju
ako je tako, zašto već punih devet meseci istraga tužilaštava u Novom Sadu i Beogradu ne ide u tom smeru.

Толико су упетљали и закомпликовали ...Класични судско адокатски марифетлуци

Nista nije seceno,nego je prilikom ulepsavanja 'naprednjacka potemkinova' sela,cela konstruckija otezana za par tona.

Имаш лепо фотографије пре и после... Секундарни узрок је тежа надстрешница па су се врло брзо извукле сајле..

Да је нису отежали ко зна кадби се извукле....

Имаш лепо фотографије пре и после... Секундарни узрок је тежа надстрешница па су се врло брзо извукле сајле..

Да је нису отежали ко зна кадби се извукле....
Samo prva je izvucena ako me secanje dobro sluzi,ostale su pokidane.
Mislim da niko nije lud da isece ankere koji drze celu konstrukciju.
Ne treba imati bas poverenja u Sarovica i njegove periodicne baljezgarije.

Back