Dan kada je kriv za sve

Da li vam dođe dan kada vam je dragi kriv za sve?
Šta god uradio-KRIV JE!
Kriv je što niste stigli da odete kod frizera, što nema tople vode, što je poskupeo telefon, što ne možete da se setite gde ste ostavile omiljene minđuše, kriv je što traži sex, kriv je što ne traži sex.........
Koliko puta mesečno imate ovakav dan u kalendaru?
Da li vas posle takvog dana grize savest i da li mu se posle toga umiljavate više nego obično kako bi on to zaboravio?

Не! Ја тако нешто не поседујем!
Може да буде крив само зато што ме нервира!
Не гризе ме савест
Савест, шта то беше савест?:andjeo:
И уопште узевши, не може ми нико бити крив за све

da naravno da postoji,i ima ih 2-3 mesechno.
e prema njima rachunam kad treba da dobijem.
tih dana sam toliko histerichna,da se stvarno zapitam :da li sam normalna,ili je to dan kad sam stvarno pooludela?

kriv je ako (do dushe ne samo on) ako se slaze samnom,a isto tako je kriv i ako se ne slaze samnom.kriv je ako neshto jeste tako ,a kriv je i ako nije.

ma svi su mi krivi za sve!!!

ako uspem josh da se pokachim sa nekim,e onda sam nikad srecnija,jer izbacim napetost iz sebe!
e bash sam grozna :)

Nemam određeni dan kada mi je dragi kriv za sve... Svaki dan po malo. :D
Šalim se... Trenutke svog lošeg raspoloženje ne "istresam" na njega.
Takve situacije obično prevaziđem ćutanjem.
Inače, kada god mi nešto zasmeta kod njega, odmah mu to i kažem.
Obično to brzo rešimo, ukoliko on i sam uvidi u čemu je problem.
Dakle, svoje "žute minute" preživljavam u sebi...

Šta god uradio-KRIV JE!
Kriv je što niste stigli da odete kod frizera, što nema tople vode, što je poskupeo telefon, što ne možete da se setite gde ste ostavile omiljene minđuše, kriv je što traži sex, kriv je što ne traži sex.........
Da li vas posle takvog dana grize savest i da li mu se posle toga umiljavate više nego obično kako bi on to zaboravio?

jaoj, ima...cesto, ali je on, jadnicko vec navikao, pa se obicno sklanja dok mi ne prodje zuta minuta...a, posle mu se, naravno, ulagujem...vecerom, sexom, ili mu konacno ispeglam kosulje :)

Šta god uradio-KRIV JE!

Hmmm nikad... :aha:

Imam ja te momente....ali,mom dragom je lakse jer je daleko...bar jos neko vreme.
Mislim da je u tim trenucima srecan sto nije tu.
Ja ga onda pozovem...i pocnem....normalnu pricu....e,tada cekam samo da me isprovocira neka njgova rec i da se naljutim...a on...on se smeje.....
I ja jos vise poludim.Onda se smirim.I rastuzim sto nije tu.Pa da se sada smejemo mom glupiranju zajedno....
Tako da ,i ne volim vise da se ljutim....:-(

Šta god uradio-KRIV JE!

desava se vise puta u mesecu
kriv je sto nece kad je meni do sex-a
kriv je sto skita cele noci
kriv je sto ne podigne dasku u toletu
kriv je sto nemamo vina u stanu

Back