Дан државности Србије а Вучић у РС?

JUGpress: Iz Jablaničkog okruga 1.000 ljudi mora u Sremsku Mitrovicu na skup SNS​

Srpska napredna stranka (SNS) na jugu Srbije okuplja članstvo koje bi trebalo u subotu da krene put Sremske Mitrovice na veliki skup naprednjaka na Sretenje, objavio je lokalni JUGpress.

Kako je objavio JUGpress pozivajući se na izvor iz SNS, iz Jablaničkog okruga u Sremsku Mitrovicu mora da dođe 1.000 ljudi, a iz Leskovca 500.

Mora se oduziti na one silne Madjare u Vranju i jugu Srbije.

У Орашцу је избила Српска револуција 1804. године,

данас, у Србији свако место протестује против ненародне власти, тако да је данас свако место у Србији Орашац!

IMG-abeb434990f47b8d794bbd86064ae764-V.jpg
Sa tim Orascem ti i takvi nemate nista. Nebeski i duhovni Orasac je uz nebesko i duhovno srpstvo.

Ne, ne razumijem. Ko opravdava kršenje zakona i ustava? Šta ste radili prilikom tog kršenja zakona i ustava?
Bunili se, šetali, pisali tužbe. A onda shvatili da ne važi isto zakon za sve. Mi smo shvatili, još samo i naša braća da shvate, ne moraju da prihvate al ne moraju ni da da nas ubeđuju da je ova vlada, vlada srpskog naroda, ne, ovo je vlada srpske elite.

Ово је тек тема за полемику. Дочекујте ако верујете да је то заслужио, могуће да код вас и јесте, мада сумњам.
Купују вас на карту национализма иза којег се крију њихови интереси искључиво материјални.
Upravo to. Sve vreme pokušavam da @Neno objasnim da to što oni doživljavaju kao spas, upravo to ih može skupo koštati.Prodali su nas, zašto ne i njih, ako neko ponudi dobre pare :( i naravno, naći će dobro objašnjene za to.

Sa tim Orascem ti i takvi nemate nista. Nebeski i duhovni Orasac je uz nebesko i duhovno srpstvo.
Al ja imam, stotinama godina unazad mi je familija duhovno a i nebesko srpstvo. Potomci smo mi koji sada dočekujemo neke nove duhovne Srbe. Otkud pravo da nas etiketiraš prema nekim svojim kriterijumima?

Al ja imam, stotinama godina unazad mi je familija duhovno a i nebesko srpstvo. Potomci smo mi koji sada dočekujemo neke nove duhovne Srbe. Otkud pravo da nas etiketiraš prema nekim svojim kriterijumima?

on je iz srpske, oni sada imaju kantar na srpstvo i svima nam mere koliki smo Srbi

eto recimo ti, konkretno

slabo pališ lomače i gume za Badnji dan, sledi, ti si izdajnik i nikakva Srpkinja

on je iz srpske, oni sada imaju kantar na srpstvo i svima nam mere koliki smo Srbi

eto recimo ti, konkretno

slabo pališ lomače i gume za Badnji dan, sledi, ti si izdajnik i nikakva Srpkinja
Он је из Српске таман колико си и ти, према томе твој сарказам је пуцање у властиту руку, наравно под условом да си и ти оно што се представљаш.

Upravo to. Sve vreme pokušavam da @Neno objasnim da to što oni doživljavaju kao spas, upravo to ih može skupo koštati.Prodali su nas, zašto ne i njih, ako neko ponudi dobre pare :( i naravno, naći će dobro objašnjene za to.
Не бригај, ми смо продани више пута него што сами себи желимо признати.😁

Back