Дан државности Србије а Вучић у РС?

Добар дио Срба из Српске живи у илузији да су им Срби из Србије браћа, па мисле да је фино да усвоје и братски празник. ;)
Nemam ništa protiv da misle kako hoće, ali praznik nema nikakve veze sa Republikom Srpskom. Razumeo bih da ove godine zajedno proslave 1. maj, ali Dan državnosti...

Nemam ništa protiv da misle kako hoće, ali praznik nema nikakve veze sa Republikom Srpskom. Razumeo bih da ove godine zajedno proslave 1. maj, ali Dan državnosti...
1. Мај нема никакве везе ни са Србијом, ни са Српском, а у случају Дана државности постоје неке корелације.

1. Мај нема никакве везе ни са Србијом, ни са Српском, а у случају Дана државности постоје неке корелације.

А тек корелације АВНОЈ са бих и партизанима преко Дрине.

Луди смо од тих чипуљчана партизана пореклом авнојеваца.

Za braću, uvek postoji briga, koliko god se mi svađali :(
Судећи по писанију на форуму у задњих годину и нешто, потврђује се оно што рече Јакшић, "Ми браћа несмо", тако да немојте претјерати са бригом, није добро за срце. ;)

Судећи по писанију на форуму у задњих годину и нешто, потврђује се оно што рече Јакшић, "Ми браћа несмо", тако да немојте претјерати са бригом, није добро за срце. ;)
Ja pisala u svoje ime. Ali ok, naravno, hvala na brizi o mom srcu ;)

А тек корелације АВНОЈ са бих и партизанима преко Дрине.

Луди смо од тих чипуљчана партизана пореклом авнојеваца.
Како год, али то су одавно ваши, отишли од нас ви их прихватила објеручке, а сад патетика.

Back