Дан државности Србије а Вучић у РС?

Судећи по писанију на форуму у задњих годину и нешто, потврђује се оно што рече Јакшић, "Ми браћа несмо", тако да немојте претјерати са бригом, није добро за срце. ;)
Ološ koji odatle dolazi za izbore i mitinge da bi održavao ove kriminalce na vlasti sigurno mi nisu braća već neprijatelji.

Ološ koji odatle dolazi za izbore i mitinge da bi održavao ove kriminalce na vlasti sigurno mi nisu braća već neprijatelji.
То су наравно глупости, РС не може дјеловати на изборе у Србији јер просто има укупно гласова као просјечан већи град град у Србији под условом да сви изађу на изборе у Србији :lol: , наравно да се то никада неће десити јер двојно држављанство немају сви нити ће имати сви.
При томе заборављаш "олош" која гласа за њега у Србији, последњи пут преко 2 милиона гласова.Пола Србије ти непријатељ видим ја јбт.

1024px-2023_Serbian_parliamentary_election_detailed_map.svg.png

Уосталом ни код нас није начисто и постаје поприлично а шарено а тек да да одлучујемо изборе у Србији, наша владајућа коалиција изгубила два највећа града Бања Луку и Бијељину а да може утицати на градове попут Београда.Обмањују вас поједини медији у Србији, не будите сомови.
800px-RS_2022_Presidential.png

То су наравно глупости, РС не може дјеловати на изборе у Србији јер просто има укупно гласова као просјечан већи град град у Србији под условом да сви изађу на изборе у Србији :lol: , наравно да се то никада неће десити јер двојно држављанство немају сви нити ће имати сви.
При томе заборављаш "олош" која гласа за њега у Србији, последњи пут преко 2 милиона гласова.Пола Србије ти непријатељ видим ја јбт.

1024px-2023_Serbian_parliamentary_election_detailed_map.svg.png

Уосталом ни код нас није начисто и постаје поприлично а шарено а тек да да одлучујемо изборе у Србији, наша владајућа коалиција изгубила два највећа града Бања Луку и Бијељину а да може утицати на градове попут Београда.Обмањују вас поједини медији у Србији, не будите сомови.
800px-RS_2022_Presidential.png
Yeah right... :kafa:

Ауторска.

Да ли је сад јасно да нема места у Србији где би смео да се појави пред народом на Сретење?
Пумпааај!

https://www.blic.rs/vesti/politika/...etenje-prisustvuje-i-aleksandar-vucic/mxzelx6
Misljenja sam da bi tandem Vucic i Dodik od Srpske napravili Svajcarsku. Eto mu prilike ako ovde polliticki zglajza da se tamo ispravi.

Pitanje je samo kako bi tamo prosao na izborima.

Нек сад сви ови на власти / унуци комунизма/ лепо се покају што су напали Србију и развалили је, да не можемо да дођемо себи или да помогнемо Србима по српским земљама.

Он ће убијеном и осиромашеном Народу да држи митинг државотворности... :fdlan:
Nisu to više ni samo unuci komunizma, a nema ni ideologije.

А зашто си га кориговала шта се то десило у међувремену да промијениш став и да ти сви осим мене постану симпатични? Колико се сјећам нисмо се нешто оштро расправљали, или је у питању то што смо замијенили улоге па сад ја заговарам твој некадашњи наратив? ;)
Vrlo smo ostro raspravljali, a ja sam vec napisala jos tada sta mi se neposredno desilo da promenim misljenje, i necu da ponavljam.

Ебг сад откуд то, овдје неки тврде да су само Крајишници и бркати Личани са петокракама долазили у Србију а ти сад како су Сремци долазили у Босну.
Како год све ме то неодиљиво асоцира на оно кад један удара другог, а пријатељ тог другог стоји са стране и понавља хајде удари га још једном ако смијеш, све док овом не прекипи па каже немој ме више бранити молим те, према томе.😏
zovi samo zovi svi će sokolovi :D

To je i dan državnosti RS, a nije da je nečiji partneri ne ugrožavaju. Uzgred budi rečeno, otićiće će i AV, pa će doći neko ko će lagano da pročešlja USAID-ove abonente po Srbiji.
Glavni abonenti USAID-a su vlasti, i u Srbiji i u Srpskoj.

https://srpskainfo.com/milijarde-se-slile-u-srpsku-vlast-je-najveci-korisnik-stranih-projekata

https://direkt-portal.com/najveci-korisnik-stranih-sredstava-je-vlast-pare-od-usaid-podigle-prasinu-u-srpskoj

1739740809002.png

Back