Дан државности Србије а Вучић у РС?

Ako se sada većina tvoje braće ovde bori protiv bezakonja, nepravde, ajde braćo u pomoć. Ako se slažete sa nama, ako ne, opet ok, ali nemojte nas ometati u našoj borbi protiv toga, jer mi osećamo na svojoj koži tu nepravdu.

Трансгенерацијска неправда.

Гладни смо Идеје Србије, што пева химна и грб.

Хоће ли узурпатори направити више ту Републику од 80.г. или да вратимо Краљевину на фабричка подешавања без државних и друштвених експеримената и одмах ће прорадити !!!

Ово није ни Монархија непросвећеног тиранина из Чипуљића ни Република из АВНОЈ-а.

Па , какав дан државности у свој овој НЕДРЖАВОТВОРНОСТИ !

Svi koji smatraju da se treba držati "zakona" ,tog istog zakona koji je selektivan u ovoj državi.
Protesti i demonstracije su zakonita, čak i ustavna kategorija, koga ja sprečavam da protestvuje. Ja samo kažem da Predsjednik Srbije u Republici Srpskoj će uvijek biti dobrodošao gost, ko god on bio, ne znam šta sam pogrešno rekao

Трансгенерацијска неправда.

Гладни смо Идеје Србије, што пева химна и грб.

Хоће ли узурпатори направити више ту Републику од 80.г. или да вратимо Краљевину на фабричка подешавања без државних и друштвених експеримената и одмах ће прорадити !!!

Ово није ни Монархија непросвећеног тиранина из Чипуљића ни Република из АВНОЈ-а.

Па , какав дан државности у свој овој НЕДРЖАВОТВОРНОСТИ !
Mislim da mnogi ne shvataju kako su nas ovi sada u stvar sasvim i razbili a ne ujedinili :(

Protesti i demonstracije su zakonita, čak i ustavna kategorija, koga ja sprečavam da protestvuje. Ja samo kažem da Predsjednik Srbije u Republici Srpskoj će uvijek biti dobrodošao gost, ko god on bio, ne znam šta sam pogrešno rekao
Mislim da me odlično razumeš, ne govorim o tome da dođeš i da šetaš sa nama, mada bi bili dobrodošli. Priča je o pokušajima opravdavanja ovoga što je do sada uradila vlada sa predsednikom na čelu, bez obzira na rezultate izbora. Rezultat izbora ti ne daje svemoguće pravo da kršiš zakon i ustav.

Uff, ovdje udaraš ozbiljno, moguće da smo se malo predimenzionarili u ovom smislu, jbga, osjećamo da nam je praznik zajednički i hoćemo da ga slavimo.

Aj samo zajebi više ćorave kutije iz 46, njih i 21 vijeku nema

важи ... :kafa: ... само немој да се разочараш у резултат ако студенти буду у контроли на ћоравим кутијама !

Mislim da me odlično razumeš, ne govorim o tome da dođeš i da šetaš sa nama, mada bi bili dobrodošli. Priča je o pokušajima opravdavanja ovoga što je do sada uradila vlada sa predsednikom na čelu, bez obzira na rezultate izbora. Rezultat izbora ti ne daje svemoguće pravo da kršiš zakon i ustav.
Ne, ne razumijem. Ko opravdava kršenje zakona i ustava? Šta ste radili prilikom tog kršenja zakona i ustava?

Ne, nisam, nisam tada ni glasao. Što tada niste izašli na mitinge, šta ste čekali?Al zato kad dodje u BL da zajedno proslavimo značajan datum naše nacionalne istorije ajmo sad kenjat po Srbima iz RS? Msm, uz dužno poštovanje, zajebite tu politiku
Србима из РС свако добро, у здрављу прославили Сретење, али њему ( непоменику) није место тамо када има већину народа на улицама, пред највећи празник државе на чијем јесте ( на жалост) челу.
Тему нисам отворила са циљем да на било који начин омаловажим или обезвредим било којег србина.
Само олош корумпирани, лопове и њихову свиту.

Рецимо Срби из РС, који су, због потребе, пријављивани на адресе у Србији, и организовано, аутобусима довожени да гласају за снс.
Ja od tih nisam, a i njihov broj je toliko mizeran da nije mogao uticati na rezultat izbora, molim te nađi drugo objašnjenje za stanje u Srbiji

Ja od tih nisam, a i njihov broj je toliko mizeran da nije mogao uticati na rezultat izbora, molim te nađi drugo objašnjenje za stanje u Srbiji
Нисам ни рекао да јеси, само кажем да је нож у леђа, колико год мизеран број био. Не замери, није упућено теби.

Užasno je ako se to dogodilo, ali pazi, ovdje je opet naglasak na individualnom, jurila tebe konjica, i uvijek tu ulaze navijači, jbm ti više navijače, narod ako osjeti da je prevaren, ozbiljno, narod će ustati, kao sada, i jbga, nastavite, izganjajjte pravdu, ali ne krivite nas ako hoćemo da dočekamo Predsjednika Republike Srbije kako mi smatramo da to dolikuje
Ово је тек тема за полемику. Дочекујте ако верујете да је то заслужио, могуће да код вас и јесте, мада сумњам.
Купују вас на карту национализма иза којег се крију њихови интереси искључиво материјални.

Ово је тек тема за полемику. Дочекујте ако верујете да је то заслужио, могуће да код вас и јесте, мада сумњам.
Купују вас на карту национализма иза којег се крију њихови интереси искључиво материјални.

Kupuje ih Čipuljičanin i biznisom.

Добијају лепе послове и у трговини и у изградњи НС и БГ

Србима из РС свако добро, у здрављу прославили Сретење, али њему ( непоменику) није место тамо када има већину народа на улицама, пред највећи празник државе на чијем јесте ( на жалост) челу.
Тему нисам отворила са циљем да на било који начин омаловажим или обезвредим било којег србина.
Само олош корумпирани, лопове и њихову свиту.
Poštujem, moguće da sam i ja kroz sam tekst otvaranja teme i kasnije komentare malo preemotivno doživio stvari pa u skladu sa time i reagovao. Moja osnovna teza je da ne očekujete od nas da zbog unutrašnje situacije u Srbiji očekujete da Predsjedniku Srbije zabranimo dolazak u RS, to bi bila još veća uvreda za svakog Srbina iz R.Srbije, bar po meni

Купују их на карту Српства, а то што смо робови то је занимарљиво, успутн, неважно, јер битно да смо Срби !

Лудило !!!

Poštujem, moguće da sam i ja kroz sam tekst otvaranja teme i kasnije komentare malo preemotivno doživio stvari pa u skladu sa time i reagovao. Moja osnovna teza je da ne očekujete od nas da zbog unutrašnje situacije u Srbiji očekujete da Predsjedniku Srbije zabranimo dolazak u RS, to bi bila još veća uvreda za svakog Srbina iz R.Srbije, bar po meni

То не може дипломатски.

Али, ми овде говоримо да вас Номенклатура више, не мунта и не замлаћује на карту српства, а са друге стране раде на подели и држе нас Србе у Србији као робове.

Poslednja izmena:

Back