Дан државности Србије а Вучић у РС?

Ниси упознат са изборним манипулацијама непменика и његове мафијашке организације СНС?
Ne, nisam, nisam tada ni glasao. Što tada niste izašli na mitinge, šta ste čekali?Al zato kad dodje u BL da zajedno proslavimo značajan datum naše nacionalne istorije ajmo sad kenjat po Srbima iz RS? Msm, uz dužno poštovanje, zajebite tu politiku

Зар он не иде данас у РС, а Митраја остаје за суботу??
Сремска Митровица блокирана са јасном поруком:
1739442838088.jpeg

Screenshot_20250213_113040_Viber.jpg

Није готов.

Још он има доста моћи
Mislim da je gotov iako on još nije iskoristio sve poluge svoje moci..mada je i Milošević zaigrao na tu kartu pa znamo kako se završilo
Najgore je što Vučić sebe izjednacava sa državom i i ovaj bunt i proteste u Srbiji smatra rušenjem ustavnog poretka

Ima lep clanak u Radaru na tu temu

"Nekoliko dana posle velikog mitinga na Slaviji, tačnije 28. decembra, tadašnji premijer Miloš Vučević razgovarao je pojedinačno sa svim šefovima vojnih i civilnih bezbednosnih službi, anketirajući ih da li su spremni da svim sredstvima čuvaju ustavni poredak"
ceo tekst je na linku
https://radar.nova.rs/drustvo/tajne-sluzbe-najtvrdi-bastion-vlasti/

Ne, nisam, nisam tada ni glasao. Što tada niste izašli na mitinge, šta ste čekali?Al zato kad dodje u BL da zajedno proslavimo značajan datum naše nacionalne istorije ajmo sad kenjat po Srbima iz RS? Msm, uz dužno poštovanje, zajebite tu politiku
Излазили смо, али, нпр. мене јурила коњица (полиција на коњима), а ја само пешака бежао.

А ту полицију "изазвали" службини навијачи који су као по команди у једном истом тренутку кренули флашама воде да гађају кордон милиције.

Све су то биле намештаљке власти да народ не може да се побуни.

Међутим, прекардашило је ове зиме и зато је цела Србија на улицама, а службе му отказују послушност.

Šta sam tendenciozno rekao? Po meni ništa, nisam ga ja birao nego vi. Komentar mi je po mom mišljenju suštinski, nikako formalni, Možeš li mi objasniti šta misliš pod Idejom Srbije? Baš me zanima...

Е, видиш то и јесте проблем код Вас, јер не разумете да ми нисмо бирали ову структуру номенклатуре од 1944. чија деца и унуци и даље владају Србијом без обзира шта је тренуто државно уређење, поредак или облик владавине !

Е, видиш, то ти је неки Вучић, Тадић, Ђилас, Брнабич... они се ни по чим не уклапају у Ломпарову слику о Српском становишту.

Никада ви то тамо нећете схватити

Суштина 0 бодова !

Алтер је Другосрбијанер.
Izabran legalno na izborima. I ne, nije drugosrbijaner, malo je kompleksnija priča.
Научи које су класе у Србији!
Nauči ti, mene to ne zanima, jedina ustavna kategorija koja je meni bitna su građani Srbije koji su ga izabrali
Може и Ломпар да ти објасни
Sve što sam trebao od Mila Lompara da naučim sam naučio, sve je objašnjeno

Е, видиш то и јесте проблем код Вас, јер не разумете да ми нисмо бирали ову структуру номенклатуре од 1944. чија деца и унуци и даље владају Србијом без обзира шта је тренуто државно уређење, поредак или облик владавине !

Е, видиш, то ти је неки Вучић, Тадић, Ђилас, Брнабич... они се ни по чим не уклапају у Ломпарову слику о Српском становишту.

Никада ви то тамо нећете схватити

Суштина 0 бодова !
Pazi, ja vjerujem da nisi ti birao i to poštujem, ali većina građana Srbije jeste, osnova Srpskog stanovišta je da ja vas sve gledam kao na svoju braću koja mogu a i ne moraju da se slažu u političkom smislu,a ali kao na braću koja se nekad i mogu posavađati kao ja i ti sada. Ali napadati nas zato što zajedno hoćemo da proslavimo Sretenje, izvini, to ne mogu da prihvatim

Срби су добродошли.

Корумпирани лопови, купљена маса, не.
Ne moraš se truditi više.. hvala.

SRBIJA CENTAR SRCE

Политичка странка
Pokrenimo Srbiju SRCEm
Predsednik stranke @general.ponos

Beogradska 52, Belgrade, Serbia​

Komentar nepotreban. :roll:

Pazi, ja vjerujem da nisi ti birao i to poštujem, ali većina građana Srbije jeste, osnova Srpskog stanovišta je da ja vas sve gledam kao na svoju braću koja mogu a i ne moraju da se slažu u političkom smislu,a ali kao na braću koja se nekad i mogu posavađati kao ja i ti sada. Ali napadati nas zato što zajedno hoćemo da proslavimo Sretenje, izvini, to ne mogu da prihvatim
Која, бре, већина становништва? Немој да се вртимо у круг шта је 50 % од 50% и колико је у тих 25% купљених, уцењених, натераних...

Излазили смо, али, нпр. мене јурила коњица (полиција на коњима), а ја само пешака бежао.

А ту полицију "изазвали" службини навијачи који су као по команди у једном истом тренутку кренули флашама воде да гађају кордон милиције.

Све су то биле намештаљке власти да народ не може да се побуни.

Међутим, прекардашило је ове зиме и зато је цела Србија на улицама, а службе му отказују послушност.
Užasno je ako se to dogodilo, ali pazi, ovdje je opet naglasak na individualnom, jurila tebe konjica, i uvijek tu ulaze navijači, jbm ti više navijače, narod ako osjeti da je prevaren, ozbiljno, narod će ustati, kao sada, i jbga, nastavite, izganjajjte pravdu, ali ne krivite nas ako hoćemo da dočekamo Predsjednika Republike Srbije kako mi smatramo da to dolikuje

Какво гласање, какве ћораве кутије још од брозових 1946.г. , какво гласање робова. Који је то смисао. Где је та Република која се прави од 1944.г. Ко Вас напада и какве ви везе имате са Сретењем ? Добро дошли браћо, ако уопште имате икакве везе, макар духовне ако не географске и заслужне историјске за тај догађај.

А, што сте Ви Браћо драга, отамо мало предимензионирани ?

Ајде, мало спустите величину

Ako se sada većina tvoje braće ovde bori protiv bezakonja, nepravde, ajde braćo u pomoć. Ako se slažete sa nama, ako ne, opet ok, ali nemojte nas ometati u našoj borbi protiv toga, jer mi osećamo na svojoj koži tu nepravdu.

Ne moraš se truditi više.. hvala.

SRBIJA CENTAR SRCE

Политичка странка
Pokrenimo Srbiju SRCEm
Predsednik stranke @general.ponos

Beogradska 52, Belgrade, Serbia​

Komentar nepotreban. :roll:
Погледај снимак, ако смеш. Душу греје.
Небитно је ко је пренео снимак, не буди патетичан, не буди непоменик.

Какво гласање, какве ћораве кутије још од брозових 1946.г. , какво гласање робова. Који је то смисао. Где је та Република која се прави од 1944.г. Ко Вас напада и какве ви везе имате са Сретењем ? Добро дошли браћо, ако уопште имате икакве везе, макар духовне ако не географске и заслужне историјске за тај догађај.

А, што сте Ви Браћо драга, отамо мало предимензионирани ?

Ајде, мало спустите величину
Uff, ovdje udaraš ozbiljno, moguće da smo se malo predimenzionarili u ovom smislu, jbga, osjećamo da nam je praznik zajednički i hoćemo da ga slavimo.

Aj samo zajebi više ćorave kutije iz 46, njih i 21 vijeku nema

Back