Дан државности Србије а Вучић у РС?

VUČIĆ IZDAJNIK dovodi EU GRANIČARE i EU POLICIJU između SRBIJE i REPUBLIKE SRPSKE !!!
Pa otišao u Republiku Srpsku da im čestita Dan Državnosti i krije od njih izdajnik šta potpisuje !!
Oterajte izdajnika iz RS , a u Srbiji ne sme već nigde da se pojavi zato je tamo pobegao !!!

ФРОНТЕКС ПАТРОЛИРА НА СВИМ НАШИМ ГРАНИЦАМА: Чека се потпис споразума Србије с Европском агенцијом за граничну и обалску стражу

Ne4 slusa ga narod u Srbiji vise,pa kako veli da idem u Srpsku,tamo imam jos podrsku.
Podršku?
Screenshot_20250212_142958_Facebook.jpg

Vučić je kazao da je prethodnih 100 dana bilo teško vreme i veliko breme za mnoge na vlasti u Srbiji, navodeći da „ni sami nisu mogli da veruju koliko je novca dato spolja da bi se rušila vlast u Srbiji“. On se zahvalio Dodiku, ne samo zato što su uvek bili saglasni, već zato što je „pokazao ljudsko lice“ i kada god je bilo teško Srbiji, nije joj okretao leđa i zabijao nož.

Црвени терор није патетика.

Не буди огаван
Шта лупаш, рекао сам да ти сад патетиш о дјеци комунизма, а кад ме већ вучеш за језик годинама са истим неоснованим предбацивањем реци ми јел патетика или огавно кад се потомци београдске предратне елите изругују прекодринцима, предбацују им и могуће и немогуће, часте их разним надимцима, заборављајући каквим сапунима су им преци прали веш.
А што се тиче овог другог, Лека, Ћећа, Крцун, Уча, Грковић, Лазаревић...(требам ли набрајати још) све господари живота и смрти који су одлучивали ко ће живјети,а ко мријети, све одреда Босанац до Босанца зар не?

Кад су Сремци кренули са те Фрушке горе па одоше за Босну тамо да се боре.Кад су стигли до Босне,до те реке Саве,угледаше Мајевицу,брда јој се плаве.Ој, ти Босно, поносна,високих брегова,ето теби у помоћ Сремачких синова.Да бијемо фашисте,да их истерамо,а кад Буде готовокући се враћамо.На Босну су, на Босну,ударили Немци,а не знају, а не знају,да су тамо Сремци!''

ako vas neko dira samo zovite :D
Ебг сад откуд то, овдје неки тврде да су само Крајишници и бркати Личани са петокракама долазили у Србију а ти сад како су Сремци долазили у Босну.
Како год све ме то неодиљиво асоцира на оно кад један удара другог, а пријатељ тог другог стоји са стране и понавља хајде удари га још једном ако смијеш, све док овом не прекипи па каже немој ме више бранити молим те, према томе.😏

Ебг сад откуд то, овдје неки тврде да су само Крајишници и бркати Личани са петокракама долазили у Србију а ти сад како су Сремци долазили у Босну.
Како год све ме то неодиљиво асоцира на оно кад један удара другог, а пријатељ тог другог стоји са стране и понавља хајде удари га још једном ако смијеш, све док овом не прекипи па каже немој ме више бранити молим те, према томе.😏
Bukvalno si shvatio. Niko nije otisao iz Srema u Bosnu tamo da zivi.,vec da se bore. Nemas ni jednu naseobinu u Bosni iz Srema dok obrnuto koliko hoces. Srem je solidno mesto za zivot.

Bukvalno si shvatio. Niko nije otisao iz Srema u Bosnu tamo da zivi.,vec da se bore. Nemas ni jednu naseobinu u Bosni iz Srema dok obrnuto koliko hoces. Srem je solidno mesto za zivot.
Ништа ја нисам буквално схватио, нити сам рекао то што си ти на неки начин закључио, али ми се стварно неда објашњавати контекст реченог.

Slavi se kao državni praznik od II rata i nijedna vlast ga nije ukinula. Nego, kakve veze ima Karađorđe sa R. Srpskom?
Скоро никакве, него реци ми кад је Србија стекла независност, на који начин и које су све стране за то биле заслужне?

Tako mi je žao ovog naroda, srpskog naroda. Misle da Vučić vlada. A ne vlada on nego državna bezbednost i to višeslojna.

Шта мислиш? Онда да оставимо Вучића и напредњаке?

Или...да мењамо?

Шта можемо да мењамо? Видим да познајеш материју, па нас упути.

Back