- Poruka
- 89.439
Борчице, што се издаде... :shock: сада траже и твоју крв...:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Борчице, што се издаде... :shock: сада траже и твоју крв...:shock:
A sta mi upravo radimo??? Sigurno ne raspravljmo!!!![]()
Da, da ... Tako je to kad je neko almighty. Ne treba njemu Bog. :wink:A sustina same vere...........pa rekao sam to vec negde:" Za ljude koji nemaju veru u sebe pa je polazu u visu silu.........,,,,bla,bla......bla,bla,bla"
Ostatak svijeta nas nazva Ortodoksni hriscani, kad nas papa pozva da mu se pridruzimo kao hriscani dobio je negativan odgovor,kad su nas svi tukli nismo poklekli odakle nam to?
Ja samo znam da ja verujem U Boga i postujem 10 Bozjih zapovesti.
Ne znam šta si čekao do sad ... Lepo zaposliš nas pobožne, nama i onako treba neka sila da nas vodi i upravlja nama. Jer je li, neko mora da radi (za tebe)... Ne živi se od vere u sebe.U tom slucaju,onda dajem OTKAZ![]()
Da li to znaci da neces ucestvovati u sledecim krstaskim ratovima???Ja samo znam da ja verujem U Boga i postujem 10 Bozjih zapovesti.
@hator jel moguce da si jedini to primjetio?Slucajno ili namjerno!?Pismen ili nepismen!?

A sta mi upravo radimo??? Sigurno ne raspravljmo!!!
Sustina hriscanstva je: " Pokori se nama i icices u raj,ali i ako se ne pokoris bog ce ti oprostiti,ali to nije razlog da te mi ne mrzimo!"
A sustina same vere...........pa rekao sam to vec negde:" Za ljude koji nemaju veru u sebe pa je polazu u visu silu.........,,,,bla,bla......bla,bla,bla"
@topmodelsica sta da kazem?Ako je sve to istina ti si olicenje svega pravednoga!Jer vjerovati je po Nosterdamusu da uskoro dolazi TAJ DAN kad ce citiram"dva krsta da postanu jedan a granice hriscanstva ce da se vrate na svoje staro mjesto".
Hahaha... "O" pozitivna, ako nekom treba - zlu ne trebalo.