Dali znate ko smo mi

"Jedan umre za sve, kako svi ne bi umrli za jednoga: jedan nevin iskupi sve grešnike! Umro je mlad, izdan i vrijeđan od onih koje je volio. A ipak usamljen, među njima, više nego u pustinji. Savremenik svih vremena, topao kao ljubav, tih kao nada. To je borba jednoga koji je duhovno bogat i mnoštva, koje je duhovno siromašno. Mnoštvo upućuje na količinu, jedan na kakvoću. Za njega, vjera nije zanat i struka, nego božji poziv i dar: ta, on ne prodaje svoga boga".

Jako mi se sviđa ovaj tekst.

Rece covek koji postuje satanu.Em ti je mala pisa em ti je mali mozak.
Pod broj jedan: ako si pratio temu HAIL 666 shvatio bi da nisam satanista i da ne postujem sotonu. Unsaie ti mu objasni ja vise nemam snage.
Sto se malih pisa tice.........Ta ti je ajko dobra i zbog toga te postujem.......Volim smeh i ti si mi ga dao u velikim kolicinama.
Velicina mozga ne znaci nista vec ono sto imas u mozgu.

Jedan umre za sve, kako svi ne bi umrli za jednoga: jedan nevin iskupi sve grešnike! Umro je mlad, izdan i vrijeđan od onih koje je volio. A ipak usamljen, među njima, više nego u pustinji. Savremenik svih vremena, topao kao ljubav, tih kao nada. To je borba jednoga koji je duhovno bogat i mnoštva, koje je duhovno siromašno. Mnoštvo upućuje na količinu, jedan na kakvoću. Za njega, vjera nije zanat i struka, nego božji poziv i dar: ta, on ne prodaje svoga boga

Zrtveno jagnje!!!!!!:D:D:D:D:D:D

pa ne zanimaju me nimalo njegova prorocanstva, niti bilo cija drugo

ALI - zanima me kako je dosao na tu ideju pisanja, sta je radio i tako to
Fizicari tvrde da je moguce usporiti svoje mozdane celije tako da kao posledicu imas viziju buducnosti.
Ali,on se bavio astronomijom i ljudi tvrde da se po njegovoj teoriji dogadjaji koji su se zbili kada su zvezde bile na nekom polozaju da ce se ponoviti kada zvezde budu opet u tom polozaju. I zato je pisao tako u "zagonetkama" da bi se one mogle protumaicti na vise nacina,ali u osnovi imaju jedan specificni dogadjaj.

Back