darkoje
Aktivan član
- Poruka
- 1.429
I sada je to sustina.
Rece covek koji postuje satanu.Em ti je mala pisa em ti je mali mozak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sada je to sustina.
"Jedan umre za sve, kako svi ne bi umrli za jednoga: jedan nevin iskupi sve grešnike! Umro je mlad, izdan i vrijeđan od onih koje je volio. A ipak usamljen, među njima, više nego u pustinji. Savremenik svih vremena, topao kao ljubav, tih kao nada. To je borba jednoga koji je duhovno bogat i mnoštva, koje je duhovno siromašno. Mnoštvo upućuje na količinu, jedan na kakvoću. Za njega, vjera nije zanat i struka, nego božji poziv i dar: ta, on ne prodaje svoga boga".
Pod broj jedan: ako si pratio temu HAIL 666 shvatio bi da nisam satanista i da ne postujem sotonu. Unsaie ti mu objasni ja vise nemam snage.Rece covek koji postuje satanu.Em ti je mala pisa em ti je mali mozak.
Jedan umre za sve, kako svi ne bi umrli za jednoga: jedan nevin iskupi sve grešnike! Umro je mlad, izdan i vrijeđan od onih koje je volio. A ipak usamljen, među njima, više nego u pustinji. Savremenik svih vremena, topao kao ljubav, tih kao nada. To je borba jednoga koji je duhovno bogat i mnoštva, koje je duhovno siromašno. Mnoštvo upućuje na količinu, jedan na kakvoću. Za njega, vjera nije zanat i struka, nego božji poziv i dar: ta, on ne prodaje svoga boga

Ne nisam sa limana i o kakvim to konzervama pricas???Ta ti derane mora da si sa limana.Mora da je to od onih radioaktivnih komaraca.Preseli se na detelinu tamo zivot pocinje da ima smisla.Ima oma posle nedelju dana da grizes konzerve ko svi pravi derani.
Stices da vidis(a onda se krsti i reci u sebi"ona budala nije budala").Na koji DAN misliš?
Ali Nostradamus jeste budala.Stices da vidis(a onda se krsti i reci u sebi"ona budala nije budala").
Hteo sam da kazem da bih radije dao otkaz u skoli i otisao na F.Gotu nego sto sedim u zagusljivim ucionicama.kakve veze ima skola sad sa ovim
Slazem se Nostri je zesci debil.Najjaca je bila ona serija o njegovim prorocanstvima.Za neverovati.

Fizicari tvrde da je moguce usporiti svoje mozdane celije tako da kao posledicu imas viziju buducnosti.pa ne zanimaju me nimalo njegova prorocanstva, niti bilo cija drugo
ALI - zanima me kako je dosao na tu ideju pisanja, sta je radio i tako to