Minnie'95
Ističe se
- Poruka
- 2.976
Ne verujem, kad me prosvetli neko cudo pocecu da verujem. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, vidiš, u tome se varaš. Može se dokazati da nešto ne postoji. Dokazivanje nepostojanja nečega regularan je način dokazivanja. E, sad, to je negdje primjenjivo a negdje nije. U slučaju Boga i anđela, ova metoda je neprimjenjiva tj. ne može se dokazati da ne postoje, pa se teret dokazivanja prenosi na dokazivanje da postoje a to je, kao što je neko već rekao, stvar vjerovanja a ne egzaktne nauke.ne moze se dokazati da nesto ne postoji.....
pa ljudi koliko ste puta gledali one price o ljudima koje su spasili anđeli.pa naravno da postoje.i sjede nam na ramenima.:-D
Pa ne znam da li postoje,ali volela bih da verujem u njih...
Mada logichno je da, poshto verujem u boga, verujem i u andjele...
Ljudi mislim da nije tema ove priče da se sad prepirete ko veruje u Boga a ko ne, da li ON može da se dokaže ili ne!
Čovek pita da li verujete u Andjele!
Ja verujem u njih ali ne na onaj uobičajeni način.Znate:blistavo beli, sa krilima, vitki i snažni i tako to.Moje mišljanje je da oni postoje na isti načni kao i mi,kao bogom data energija koja sačinjava ceo ovaj prostor.To kako izgledaju - nemam pojma.Isto kao da biste me pitali kako izgleda Gospod.
Isto kao da biste me pitali kako izgleda Gospod.
Pa to je lako. I ja znam. Stvorio je coveka po svom oblicju, znaci izgleda isto kao mi. Znaci.. musko je i izgleda kao mi.
E, vidiš, u tome se varaš. Može se dokazati da nešto ne postoji. Dokazivanje nepostojanja nečega regularan je način dokazivanja. E, sad, to je negdje primjenjivo a negdje nije. U slučaju Boga i anđela, ova metoda je neprimjenjiva tj. ne može se dokazati da ne postoje, pa se teret dokazivanja prenosi na dokazivanje da postoje a to je, kao što je neko već rekao, stvar vjerovanja a ne egzaktne nauke.
ja licno verujem jer su mi na slikama krsa lepi a i planira da tetoviram Andjela na ledja !! Sta vi mislite ???
Verujem u Anđele,a zašto,pa ne znam(strah me je i da pomislim šta bi bilo da neverujem).
Verujem u Boga pa i u Andjele. Moji su se bili razisli zbog neke svadje ili cega vec!Mama je zivela kod babe i dede a ja i brat sa tatom. to je trajalo 5 meseci.Na Badnje vece pomolila sam se u crkvi kod mame kad sam bila(tajno,niko nije znao sta mi je u glavi).Tri dana posle se vratila kuci! to je dokaz da postoji nesto vise od onoga sto mozemo da vidimo.