Bas me zanima... Ja sam se na Fb sa mnogim devojkama upoznao uzivo. Ovde se slabo neko sa nekim upoznao koliko primecujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koji je razlog??? mislim cujes se sa nekima, kuckas... zasto da ne?Nisam i mislim i da neću.
Nisam i mislim i da neću.
То је зато што се плашиш људи.
Ne, ne interesuju me dovoljno da bi ih upoznavala.
Не, него не можеш да оправдаш улогу коју си овде одрадила.
На приватном си много готивнија.
Nema uloga, sve smo to mi i naši različiti delovi ličnosti, naše nijanse. Čovek nije jednoobrazno biće, pun je paradoksa.
Зашто онда не смеш да се представиш и да иза свих тих речи станеш као личност, као особа?
И не, немој ми говорити како то за дискусију није важно, веома је важно, нпр као сарвас што не може да нам даје неке савете и да прича о мудрости кад смо видели да има милион година и да ништа од тога ни он сам није применио, тако и ово, док смо иза ника може да се пише штошта, да смо ово и оно, ал' да видим ко стоји иза тога?
Šta tačno treba da proveriš u vezi mene da znam kako bi to mogla da ti pokažem. Možda.
Šta je to što izdvajaš kao karakteristično za mene što ja moram da dokažem?
Šta tačno treba da proveriš u vezi mene da znam kako bi to mogla da ti pokažem. Možda.
Šta je to što izdvajaš kao karakteristično za mene što ja moram da dokažem?
Softverski Program koji generiše tekst u skladu sa verovatnom reakcijom sagovornika.
Ja sam ovde upoznao svoju sadasnju zenu.
Ja sam ovde upoznao svoju sadasnju zenu.