tamo sam gde....:stavi rukavice i oprezno...svasta mozes da nadesSteffan:Ronik:tamo sam gde....:ti imas temperaturu![]()
Mozda od hemoroida![]()
Ma sada ce to Stefan da izleci :wink:
Cek samo da zavucem rukave...![]()
pazi mozda nekog vec ima unutra :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tamo sam gde....:stavi rukavice i oprezno...svasta mozes da nadesSteffan:Ronik:tamo sam gde....:ti imas temperaturu![]()
Mozda od hemoroida![]()
Kleo:tamo sam gde....:stavi rukavice i oprezno...svasta mozes da nadesSteffan:Ronik:tamo sam gde....:ti imas temperaturu![]()
Mozda od hemoroida![]()
pazi mozda nekog vec ima unutra :wink:

Zana:Kad se setim samo onih leptirica u stomaku svaki put kada vidim njegov nick.... To je nesto nezaboravno.
DedaMraz:Zana:Kad se setim samo onih leptirica u stomaku svaki put kada vidim njegov nick.... To je nesto nezaboravno.
I dete ti je napravio
Da to to L... Nije M...?Shinoda:DA!!!!!!Stavise nije samo sa chata, nego i sa foruma!!!Ne bih da je imenujem, mislim da ce se ona sama u tome prepoznati!!!!!
P0zdrav za L.......!!!!!![]()
![]()
![]()
looodica:hehehehe vibrator :wink:
cesh ti pozajmimDedaMraz:looodica:hehehehe vibrator :wink:
Ko ti je kriv kad narucujes svasta preko interneta

mozda ti se svidi pa ti prodam poshto meni i ovako ne trebalooodica:cesh ti pozajmimDedaMraz:looodica:hehehehe vibrator :wink:
Ko ti je kriv kad narucujes svasta preko interneta![]()

)...a to tvoje pitanje-mislim da je moguce-nije sve ni u izgledu,ako te ta osoba ispunjava,ulapsava ti dan mailovima...MOGUCE JEMeni se desilo i kao ishod svega toga imam dve devojcice bliznakinje ali njega ne...mada dok je trajalo bilo je kao u bajcisHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?