Kazanova
Ističe se
- Poruka
- 2.134
Budi Muško~! Šta te boli qurac!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih prije rekla da je nazvao i sad nema vremena za pricublondi:još nisi nazvao? ccc...
just a girl:Pa naravno da treba da je zoves,i zvaces je.Jer ako je ne zoves ona tebe sigurno nece.I nemoj mnogo da filozofiras,i da smaras,budi musko i zovi je.Pa i ako te otkaci,istrpi,i uvek samo budi nezan prema njoj i postuj je.Ocigledno ti je stalo do nje znaci vredna je.Nemoj da uradis neku glupost za kojom ces zaliti.
just a girl:Samo opusteno,prvo razmisli pa odreaguj.Uzivaj.
limunada:Ja bih prije rekla da je nazvao i sad nema vremena za pricublondi:josˇ nisi nazvao? ccc...![]()
Sta je gotovo??? :shock:mazzan:Gotovo je![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem.......
limunada:Sta je gotovo??? :shock:mazzan:Gotovo je![]()
![]()
![]()
Eee dobro si skonto.Tu sam lekciju davno naučila.Anonymous:limunada:Sta je gotovo??? :shock:mazzan:Gotovo je![]()
![]()
![]()
ostavila me je.....................sada kada mi je nasvise stalo do nje, sto vise volis sve te manje i manje vole
leptirica:Eee dobro si skonto.Tu sam lekciju davno naučila.Anonymous:limunada:Sta je gotovo??? :shock:mazzan:Gotovo je![]()
![]()
![]()
ostavila me je.....................sada kada mi je nasvise stalo do nje, sto vise volis sve te manje i manje vole
mazzan:leptirica:Eee dobro si skonto.Tu sam lekciju davno naučila.Anonymous:limunada:Sta je gotovo??? :shock:mazzan:Gotovo je![]()
![]()
![]()
eeeeeeej al zasto je tako, kako mogu da volim nekoga a da mu to ne pokazem