dali da je zovem??

• Začetnik teme Začetnik teme mazzan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Niko ne voli nesto sto mu je lako dostupno. U ljudskoj prirodi je da nam se svidja nesto za sta se treba malo pomuciti.
Ako citav zivot budes obletao oko nje ona ce to uvek da zloupotrebljava.
Daj, pokazi malo svoj ponos, i ti valjda nesto vredis.

Pa naravno da treba da je zoves,i zvaces je.Jer ako je ne zoves ona tebe sigurno nece.I nemoj mnogo da filozofiras,i da smaras,budi musko i zovi je.Pa i ako te otkaci,istrpi,i uvek samo budi nezan prema njoj i postuj je.Ocigledno ti je stalo do nje znaci vredna je.Nemoj da uradis neku glupost za kojom ces zaliti.Samo opusteno,prvo razmisli pa odreaguj.Uzivaj. :P

just a girl:
Pa naravno da treba da je zoves,i zvaces je.Jer ako je ne zoves ona tebe sigurno nece.I nemoj mnogo da filozofiras,i da smaras,budi musko i zovi je.Pa i ako te otkaci,istrpi,i uvek samo budi nezan prema njoj i postuj je.Ocigledno ti je stalo do nje znaci vredna je.Nemoj da uradis neku glupost za kojom ces zaliti.

Izvini kakve ovo iznad ima veze sa ovim

just a girl:
Samo opusteno,prvo razmisli pa odreaguj.Uzivaj.

:lol: :lol: :lol:

Nemoj da je zoves bar nedelju dana.Tacno je to da devojke ne vole tipove koji lete oko njih.To im imponuje ali ih ne privlaci,kao sto se muskarci lome oko onih koje ih ne primecuju.Moj savet-NE ZOVI!Ona zna da ces ti popustiti i boli je uvo.Ako joj je stalo do tebe nazvacete.

mazzan:
leptirica:
Anonymous:
limunada:
mazzan:
Gotovo je :( :( :(

ne mogu da vjerujem.......
Sta je gotovo??? :shock:

ostavila me je.....................sada kada mi je nasvise stalo do nje, sto vise volis sve te manje i manje vole
Eee dobro si skonto.Tu sam lekciju davno naučila.

eeeeeeej al zasto je tako, kako mogu da volim nekoga a da mu to ne pokazem

Teško.Kod mene ti je slučaj kad sam hladna-on luduje za mnom.Kad se ja založim -on me ostavi.Dobro to je bio samo slučaj sa jednim momkom.Ali nema tu pravila,jer ako se volite treba to pokazati a ne skrivati osjećaje od straha da ne budeš povrijeđen na kraju.

Znas sta je Prijateljica Rejcel rekla Rosu kad je ovaj pitao da li da spava sa onom Kineskinjom na koju je R. bila ljubomorna - otprilike, "Devojke se jako loze na tipove koji nece da spavaju sa njima. Nema nista eroticnije i seksipilnije od tipa koji nece da ima seks" :lol: :lol:

Back