Dal' ste nekad kresnuli kurvu?

To je prava stvar da sinu objasnis poentu cele zivotne price i sprecis da ga zene zavlace ubuduce sa necim sto je tako jeftino i uvek dostupno.
Posle tog iskustva zenske manipulacije i raznorazne budalastine kojima manipulisu i stvaraju nesrece nemaju apsolutno nikakvu moc.

To je prava stvar da sinu objasnis poentu cele zivotne price i sprecis da ga zene zavlace ubuduce sa necim sto je tako jeftino i uvek dostupno.
Posle tog iskustva zenske manipulacije i raznorazne budalastine kojima manipulisu i stvaraju nesrece nemaju apsolutno nikakvu moc.

Ima istine u ovome. Zato mnoge zene toliko preziru prostitutke. Ona njihova fama "moja pica je zlatna" pada u vodu.

Ti si taj koji radi i daje na kraju tog rada produkt pa prema tome tebi treba da se placa

To je teorija. Praksa izgleda drugacije. Uglavnom, nisam zazalio ni jedan od tih silnih evra, koje sam ostavio u bordelu...takva iskustva vrede mnogo, mnogo vise.

Ma mislio sam na brak i vezuz:shock:
A za opustanje za sankom u drustvu nepoznatih dama se slazemz:mrgreen:

To je vec nesto drugo. Pogresno sam razumeo.

Svakodnevno opustanje preporucuje i medicina.Dakle zarad licnog zdravlja konzumirajte ih svakodnevno.

Ne valja ni to....opasnost da dodje do overload-a, a i dosadilo bi mi verovatno.
Ladno nisam bio evo vec 8-9 godina. z:shock:

Back