Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.886
da mnogo puta. ali prostitutku nikada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auu, brate, pa sta se ceka? Mora znanje da se obnovi.
Mis'im, necemo valjda da nosamo zecije sape, k'o neke peechke.![]()
Shta sam propustio? Shto je to neshto preterano posebno sa kurvom? Pare, kao da se radi o kupovini kutje, da bi jbo jednom kurvu nisu potrebne neke preterane pare jel da? Mislim nije to sad neshto neostvarivo, kao potrebne su ti pare, omg ne mogu s kurvnom jer mi trebaju pare. Vishe potroshim na shtampu za mesec dana.
Bih zato shto eto kao bio sam i s kurvom, zanima me recimo kako bi se sve to odvijalo, dal postoji ta moralna barijera, da li bih se osetjao loshe (ne sad ne znam koliko depresivno) nakon toga. Mozhda bi me to nateralo na neko razmishljanje, u svakom sluchaju neshto je novo i drugachije pa mi je zanimljivo, al nije mi sad kao wow moram da jbem kurvu, pre bih te pare dao za neke druge zajebancije.
da mnogo puta. ali prostitutku nikada
Šo bre, nema se para?da mnogo puta. ali prostitutku nikada
Uskoro ce one da nam placaju.
pricao mi je poznanik, pandur, da su isli u xy racija po gradu zatvarajuci te "studentske bordele"
Pitanje se samo namece: sto to drzavi smeta?
Odgovor: i drzava hoce da se ogrebe. Fazon: ne mozes iskljucivo za svoj dzep da radis, hocu porez da placas.
Gnjide.
sve jadne studirale medicinu![]()
Daleko je sunce.Uskoro ce one da nam placaju.
Jesu l' bar svršile?sve jadne studirale medicinu![]()
Čujem, daju popust za Vidovdan.
i 10% popusta za kosovo i noleta!!!
Da me neko pogreshno ne razume , fakat sam stari kurvar , ali nikada ciganshture , nikada sa ulice , nikada stare ruzne i nadrndane babe nisam kupio...
Imam tu srecu da radim za svetsku firmu ciji sam distributer sa svojom firmom i bila su tu nebrojena poslovna i nagradna putovanja u zadnjih 20 godina sve odreda na elitne sex destinacije : Cuba , Mexico , Brazil , Argentina , Urugvaj , Tajland , Singapur , Dubai ,Kina , Maroko , Juznoafricka Republika , pa krstarenja po Karibima itd , a za Evropu necu ni da pominjem ...
Prica je gore dole ista ...uvek je posao u prvom planu pa slede gala vecere , pa barovi , pa mushko drushtvo , boce viskija ,tompusi i dok si reko keks svakome su sele u krilu po dve a da nisi ni kujcem mrdnuo..., platish ti nekome , neko tebi plati ... idi pa ne uzmi neshto za torbanje ako smesh ... stvar prestiza i rejtinga u biznisu...
Shto se tice nagradnih putovanja ... pa to je tako organizovano da se kao slucajno grupa nashla u epicentru sex turizma ... a ja kazem sex turizam je i cilj tih nagradnih putovanja na koje sam bio...
U Riju nismo sedam dana izlazili iz cuvene HELP diskoteke , najvece diskoteke u Juznoj Americi sa 1200 working girls u svakom trenutku ... tamo nema cega nije bilo i to sve elitno... U Buenos Airesu cuveni Black i Madahos na Reccoleti ...i da ne nabrajam dalje , sve kurvarluk par exelans ...
Nije neshto cime covek treba da se hvali definitivno , ali kada covek vidi shta ima po belom svetu , moze samo vishe da ceni ono shto ima kad se vrati kuci ...
Za moje ludorije i grehove sam uvek bio fer pa koliko se potroshilo na kurvarluku , josh i vishe na povratku sam nakupovao zeni nakita , zlata i cega ne josh .
Da napomenem da za svaki kurvarluk treba para, a za goreopisani citavo malo bogatstvo ...
Jesmo..vise puta sa ponavljanjima...![]()
Mjok ima ih na sve strane, nego što tebi mrsko da daš pare.Muske valjda postoje samo u vecim gradovima......Mislim profi.....![]()
Mjok ima ih na sve strane, nego što tebi mrsko da daš pare.