gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
E ovo me asocira na onu "ko se na nas nameri smesta je na...."promocija je snimljena ,.....pa videcemo......ima vremena![]()
Ovaj Pirosi je zaposlen kod njih, ima 20 postova ukupno a od toga 20 postova u ovoj temi, slike postavlja i po drugim forumima http://www.forum.hr/showpost.php?p=21322042&postcount=146 slika panorame je ista kao i slika koju je ovde postavio, zato ljudi ne verujte mu nista.Ja sam bio pre dvadeset dana i nisam ni iz Woolline ni iz Črnja toursa.Možda treba biti i sumnjičav ali veruj da je sve to što sam napisao tačno i stojim iza toga.Jedini razlog što me nema na slikama je što ne želim da ispadne da se reklamiram ili da stavim nekoga iz grupe bez njegove dozvole a napravio sam preko 650 slika medjutim ima na njima i mene i mojih saputnika pa mnoge lepe fotografije samo zbog toga nisam stavio.Slikao sam i hotelsku sobu ali i te slike nisam postavio jer mi je bio bedak da gledate wc šolju,bide,krevet,tv,orman itd.Tako da su postavljene slike da nikoga ne eksponiraju ili uvrede što sam ih postavio na internet bez pitanja.Vama mogu lično poslati na vaš e'mail sliku sa mnom na njoj ako vam to nešto znači.
E , pa evo i mene sa izvestajem sa promocije
Ne mogu da kazem da sam bila ljuta i razocarana jer me niko nije terao da idem tamo i potrosim svojih dragocenih 3 sata u zivotu a pritom bila dobro obavestena o tome sta ce se tamo dogadjati .
Hvala Bogu za danasnju tehnologijui moze se doci do gomile podataka sa par klikova misicem
Elem ,
U pozivnom plakatu ''crno na belo '' ( tj u bojicama) lepo pise , naslovljeno na mene
Postovani ,
zadovoljstvo nam je obavestiti vas da ste VI SRETAN DOBITNIK nase vredne nagrade
PUTOVANJA :6 DANA AZURNOM OBALOM( Bravo ja ! hehe)
Cak ni pocelo nije kako treba . Mesto sastanka je bilo (lepo napisano) u restoranu, sa tacno navedenom adresom , da bi nas na ulici sacekao konobar i prosledio do polupodruma ili suturena koji inace sluzi kao vezbaonica u kojoj NEMA GREJANJA
sa nekoliko razbacanih stolova i tek ukljucenom grejalicom.
"Domacin" Ivan Lakicevic je na moje pitanje to objasnio kako je zakup restorana skup i da je ovo mesto sasvim korektno za promocije ovog tipa i da mu ne kvarim promociju .
Misiiiiiim , juce je pao onoliki sneg , zastoj u saobracaju onoliki , svi smrznuti i treba sedeti 3 sata u prostoriji koja se nikad ne greje( a mozda sam ja razmazena
)
Vec sam pocetak predavanja nije nista dobro obecavao ...
Postovani gosti , vi na koje je naslovljena pozivnica , dobili ste MOGUCNOST da po skoro smesnim cenama putujete na Azurnu obalu i za to treba da platite SAMO 16.000 DINARA i za to dobijate prevoz do italijanske obale , odlicaaaan hotel sa 3* i dorucak , 6 dana , 5 nocenja .
Naravno ako zelite da obilazite okolinu morate da doplatite jos 140 evra !
UPS !!!......hehe, pa zar ne pise DA SAM VEC DOBITNIK !!!???
Aj idemo dalje ....
E sad , ako uspemo da prevarimo nekog u okruzenju ( sa izuzetno niskim koeficijentom inteligencije ) , onda ce ta zrtva platiti 32.000 , plus 140 evrica a ja necu platiti nista , tj SAMOOOO 140 e
Ja , na zalost ( il , hehe, na srecu) takih' nemam
Da sumiramo ,
ako se ide sam mora se platiti 16.000 din i 140 e ako se zeli na izlete
ako se ide sa nekim , ta druga osoba placa 32.000 i 140 e , a vi samo 140 e
Putovanje za DVOJE , kosta pretvoreno u jevrice , nesto vise od 600 evra , kupljeno na promociji !!!!
Usput , ODMAH , placate rezervaciju od po 1500 dinara , po osobi , a putovanja su planirana u februaru ili martu .Malo mu vreme nije , zar ne
Prica ide dalje sa pricom o ''cebici i madraci'' i taj deo me nije bas ni nesto interesovao , jer ih je moja prijateljica kupila na istu takvu prevaru i vec nakon godinu dana su se ucebali , tako da , jesu topli al ne vrede toliko ni u snu , a navodno je garancija 10 godina !
Kako nije tesko doci do sajta Crnja toursa , vec nekoliko dana pre cuvene promocije sam se informisala o njima , i gle cuda .
To'' divno'' putovanje je kod njih , zakljucno sa polascima koji idu do kraja maja ( od juce su ti polasci u maju nestali) , mnogo JEFTINIJI , TJ 494 evra![]()
Замолила бих те да пишеш малим словима, јер се на форуму велика слова третирају као викање и свађа.
Желим ти да отпутујеш, да се науживаш, и да знам да ли да жалим што не одох...
Добродошла на форум, а чим напишеш још једну поруку, ја ћу је одобрити и видећеш даље сваку, одмах, чим је напишеш.
Најсрдачнији поздрав, тренутни модератор на Путовањима, Ванда.![]()
U novembru sam dobila poziv za prezentaciju putovanja i ... na koju sam otisla sa kumom i nista nismo kupile!
Nagovarali nas jesu, ali prisiljavali nisu!
Rekli su putovanje je u terminu jan/mart 2010.
obavestenje ce stici postom!
U februaru zovem, ubedjena da je prevara/ kazu stici ce, cekaj te!
Pre 10-ak dana stize pismo koje je lutalo zbog nepotpune adrese-ispostavlja se da se to desilo i sa onim poslatim u jan (koje do mene nije stiglo-za razliku od ovog)
U medjuvremenu saznajem da je drug moje komsinice dosao sa puta na AZURNU OBALU i da je zadovoljan uslugom agencije Črnja.
Termin mog putovanja je 16.-22.3.2010.
Ako me neka visa sila ne spreči - putovaću!
POZDRAV SVIMA!
KO PREŽIVI- PRIČAĆE!!!![]()