Ne znam da li je moja poruka prosla jer sam novajlija ovde.Napisacu ponovo valjda ce biti OK.
Ja sam jedan od dobitnika tog putovanja na azurnu obalu preko Woolline-a i u novembru sam otisao na putovanje.Da krenem od prezentacije-telefonom sam obavesten za nagradu i posle moje potvrde da bih isao na prezentaciju poslali su i pismeni poziv-otisao sam na prezentaciju(duga i dosadna jer me nisu interesovali duseci,jastuci cebad ni ostalo sta je bilo na njoj vec sam se prijavio za putovanje na azurnu obalu.Objasnili su nam da je placeno

ut,vodic i nocenje sa doruckom.Ako zelimo da idemo na predvidjene izlete i vecere sa jednim plesom kosta 140 evra.Jos su nam trazili na ime rezervacija po 1500 din. jer su nam rekli da se ljudi prijave pa kada dodje vreme za putovanje oni se uopste ne jave niti pojave.Na put su rekli da se ide u oktobru pa ko ne moze tada moze se pomeriti za novembar i na kraju moze i u decembru.
Posto se nisu javili do negde 20 oktobra ja sam ih nazvao i rekli su mi da u oktobru nije se ni islo nego ima termina u novembru pa sam upao za 12 novembar.
Krenulo se nesto pre ponoci ispred Sava centra i proveli smo 5-6 divnih dana.Autobus Crnja toursa bio je dobar i udoban pa je dosta dug put(vozac mi je rekao 1440 km u jednom pravcu)prosao u sali,vicevima,muzici i pevanju.Granice smo prolazili bez nekih vecih zadrzavanja 10 - 15 minuta do Slovenije a posle toga smo bili u sengenskoj zoni da smo samo po tabli znali da smo usli u Italiju ili Francusku.U Italiji smo bili u manjem mestu Diano Marina u solidnom hotelu-dvo i trokrevetne sobe sa tlf,tv i dobrim kupatilom.Vidim na forumima da neko tvrdi da hrana nije bila dobra-ja ne znam nemam nikakve primedbe na hranu-standardno kuvano jaje,salama ili sunka,kackavalj sir,puter,margarin i marmelada sa mlekom,cajem,kapucinom,belom kafom,topla cokolada sa hlebom tj kao kajzerice a uvece sam birao izmedju dva predjela i dva jela tako da stvarno nemam zamerke na hranu ni na smestaj u hotelu.
-prvi dan smo obisli Nicu i San Remo
-drugi dan Antib,Kan i Menton
-treci dan Monako,Monte Karlo i Ez sa parfimerijom
-cetvrti dan Djenovu
Cetiri dana i dva u putu(zakacio nas je i sedmi dan jer smo se vratili u dva ujutro) smo proveli super iako je pretezno sastav bio 50-tak godina u sali i obilasku svih tih mesta a posebna prica je divna vodickinja koja je non stop pricala gde smo bili i gde smo prolazili-puna duha i viceva pa je vreme prolazilo da nismo osetili ni duzinu ni umor od puta.Nismo platili znaci ni evro vise od onih 140 sto nam je na prezentaciji i receno(potrosili smo dosta na kupovini krpica deci ,rodbini i prijateljima jer su svakako svi ocekivali nesto od naseg puta).I ono sto se potrosi na kapucino,espreso,spremuto(sok od pomorandze),ko je hteo da ruca u restoranima i kaficima itd.
Zato kazem zavisi od svake osobe sta ocekuje od ovog puta i za ove pare.Ja sam prezadovoljan kako je bilo:
-autobus dobar
-vozaci profesionalno odradili put od oko 3500 km po delimicno i magli,mraku
-vodic+pomocni vodic super devojke
-smestaj solidan
-hrana solidna
Ako ima jos neko neka nam napise svoje iskustvo...
Pozdrav i ne znam ako neko hoce da ubacim i neku sliku?