E , pa evo i mene sa izvestajem sa promocije
Ne mogu da kazem da sam bila ljuta i razocarana jer me niko nije terao da idem tamo i potrosim svojih dragocenih 3 sata u zivotu a pritom bila dobro obavestena o tome sta ce se tamo dogadjati .
Hvala Bogu za danasnju tehnologiju

i moze se doci do gomile podataka sa par klikova misicem

Elem ,
U pozivnom plakatu ''crno na belo '' ( tj u bojicama) lepo pise , naslovljeno na mene
Postovani ,
zadovoljstvo nam je obavestiti vas da ste VI SRETAN DOBITNIK nase vredne nagrade
PUTOVANJA :6 DANA AZURNOM OBALOM 
( Bravo ja ! hehe)
Cak ni pocelo nije kako treba . Mesto sastanka je bilo (lepo napisano) u restoranu, sa tacno navedenom adresom , da bi nas na ulici sacekao konobar i prosledio do polupodruma ili suturena koji inace sluzi kao vezbaonica u kojoj NEMA GREJANJA
sa nekoliko razbacanih stolova i tek ukljucenom grejalicom.
"Domacin" Ivan Lakicevic je na moje pitanje to objasnio kako je zakup restorana skup i da je ovo mesto sasvim korektno za promocije ovog tipa i da mu ne kvarim promociju .

Misiiiiiim , juce je pao onoliki sneg , zastoj u saobracaju onoliki , svi smrznuti i treba sedeti 3 sata u prostoriji koja se nikad ne greje

( a mozda sam ja razmazena

)
Vec sam pocetak predavanja nije nista dobro obecavao ...
Postovani gosti , vi na koje je naslovljena pozivnica , dobili ste
MOGUCNOST da po skoro smesnim cenama putujete na Azurnu obalu i za to treba da platite
SAMO 16.000 DINARA i za to dobijate prevoz do italijanske obale , odlicaaaan hotel sa 3* i dorucak , 6 dana , 5 nocenja .
Naravno ako zelite da obilazite okolinu morate da doplatite jos 140 evra !
UPS !!!......hehe, pa zar ne pise DA SAM VEC DOBITNIK !!!???
Aj idemo dalje ....
E sad , ako uspemo da prevarimo nekog u okruzenju ( sa izuzetno niskim koeficijentom inteligencije ) , onda ce ta zrtva platiti 32.000 , plus 140 evrica a ja necu platiti nista , tj SAMOOOO 140 e
Ja , na zalost ( il , hehe, na srecu) takih' nemam
Da sumiramo ,
ako se ide sam mora se platiti 16.000 din i 140 e ako se zeli na izlete
ako se ide sa nekim , ta druga osoba placa 32.000 i 140 e , a vi samo 140 e
Putovanje za DVOJE , kosta pretvoreno u jevrice , nesto vise od 600 evra , kupljeno na promociji !!!!
Usput , ODMAH , placate rezervaciju od po 1500 dinara , po osobi , a putovanja su planirana u februaru ili martu .Malo mu vreme nije , zar ne
Prica ide dalje sa pricom o ''cebici i madraci'' i taj deo me nije bas ni nesto interesovao , jer ih je moja prijateljica kupila na istu takvu prevaru i vec nakon godinu dana su se ucebali , tako da , jesu topli al ne vrede toliko ni u snu , a navodno je garancija 10 godina !
Kako nije tesko doci do sajta Crnja toursa , vec nekoliko dana pre cuvene promocije sam se informisala o njima , i gle cuda .
To'' divno'' putovanje je kod njih , zakljucno sa polascima koji idu do kraja maja ( od juce su ti polasci u maju nestali) , mnogo JEFTINIJI , TJ
494 evra