DAKLE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
upravo obratno. ako mene nazoves zlocincom, ja cu se nasmejati, ali ako nazoves ceo narod zlocincima, onda nesto nije u redu sa tobom, i moderatori trebaju reagovati na takve gluposti.

inace sam za sklanjanje trougla iz upotrebe. ja ga ionako nikad nisam upotrebio.

Ademe , ne petljaj se u srpsko rvacke odnose , na kraju cesh ti nahjebati :mrgreen::bye:

E, a koliko recimo puta je Paprikarijus vređao Srbe.
Ajde to da vidimo.
Koliko puta je vređao Srbe i nazivao ih izdajnicima i slično?

I kada je popio po.... tamburi UUUUUu da smenimo Milunku.

Budimo realni. Banuju se samo ljudi kada psuju i vredjaju.

Aco vaše neraščišćene unutar partiske i ko je upravu a ko ne ostavite za druge teme

pregledaj postove Tihog i Torentea
potom zašto je Paprikarisu banovan
ovo su prava forumaša a ne politika

Бановати све хрвате, шиптаре, муслимане и остале бандите, јер њихова писања која се састоје од оксиморона, историјских небулоза, вређања здраве памети и провокација воде свађи. Мирна Србија, миран форум. Наравно мој предлог ће бити обрисан а Срби ће се свађати због усташа и маршала из Хрватске.

Стога, текила и герила

pd1384304.jpg

pa...stvarno treba videti da se nekako banovani mogu obratiti.....mislim da je tab jednom prilikom nesto rekao u tom pravcu...tema ili pdf za banovane..dobro...evo ovo moje moze da se podvede pod predlog

..napravite ljepljivu.. samo oni koji su banirani mogu tamo..piskarati(recimo zalbu)..mi ostali koji nismo..ne mozemo...ovce na broju...vukovi siti...eto..

gospodo, od mene dosta

torente, tihi, paprikarius...odo i ja

lep pozdrau, vidimo se u avgustu, mozda

pa ja kolega ne mislim da je to nacin
meni je zao sto banovane kolege ne mogu da kazu ni rec
ali bice prilike
otici....to nije nacin...tako se stvari ne resavaju u zivotu pa ni na forumu

Poslednja izmena:
Корисници долазе на овај пдф е да би СУКОБИЛИ МЕЂУСОБНО своја политичка мишљења и ставове - а не зато да би певали "друже Тито ти си вођа..."
У расправама које често постају жучне и емотивне падне и понека тешка реч... па шта... тако је свуда... и на улици, и у кафићу, и у Парламенту и у сваким новинама, и на свим тв - ЗАШТО БИ ОВО МЕСТО БИЛО НЕШТО ПОСЕБНО ??? И зашто модератори изводе бесне глисте и измишљају ЗАБРАЊЕНЕ РЕЧИ - ТО ЈЕ ПРЕ СВЕГА ПРОТИВУСТАВНО, слобода говора је гарантована Законом. Стално неко измишља да је "та и та реч" = увреда... смешно а и жалосно.

МОДЕРАТОР НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ ПРИСТРАСНА ОСОБА - ПОГОТОВО НЕ ОСОБА КОЈА УМИШЉА ДА ПРАВИЛНИК СЛУЖИ ДА ПРОМОВИШЕ ЊЕНЕ ПОЛИТИЧКЕ СТАВОВЕ КОЈИ СУ НАМ СВИМА ДОБРО ПОЗНАТИ.

Погледајте КОЛИКО ЈЕ ДАНАС КОРИСНИКА БАНОВАЛА МОДЕРАТОР МИЛУНКА , УГЛАВНОМ БЕЗ РАЗЛОГА ??? То је недопустиво и није у интересу Крстарице. ИЖИВЉАВАЊЕ И УТЕРИВАЊЕ "ДРУЖЕ ТИТО" ПОЛИТИКЕ НЕ СМЕ ДА ПОСТАНЕ ПРАКСА.

@ tab503
@ supermoderatori

Предлажем ДА СЕ СВИ ПОКАЖЊАВАНИ И БАНОВАНИ КОРИСНИЦИ КОЈЕ ЈЕ КАЗНИЛА МИЛУНКА САВИЋ - ОДБАНУЈУ .

Корисници долазе на овај пдф е да би СУКОБИЛИ МЕЂУСОБНО своја политичка мишљења и ставове - а не зато да би певали "друже Тито ти си вођа..."
У расправама које често постају жучне и емотивне падне и понека тешка реч... па шта... тако је свуда... и на улици, и у кафићу, и у Парламенту и у сваким новинама, и на свим тв - ЗАШТО БИ ОВО МЕСТО БИЛО НЕШТО ПОСЕБНО ??? И зашто модератори изводе бесне глисте и измишљају ЗАБРАЊЕНЕ РЕЧИ - ТО ЈЕ ПРЕ СВЕГА ПРОТИВУСТАВНО, слобода говора је гарантована Законом. Стално неко измишља да је "та и та реч" = увреда... смешно а и жалосно.

МОДЕРАТОР НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ ПРИСТРАСНА ОСОБА - ПОГОТОВО НЕ ОСОБА КОЈА УМИШЉА ДА ПРАВИЛНИК СЛУЖИ ДА ПРОМОВИШЕ ЊЕНЕ ПОЛИТИЧКЕ СТАВОВЕ КОЈИ СУ НАМ СВИМА ДОБРО ПОЗНАТИ.

Погледајте КОЛИКО ЈЕ ДАНАС КОРИСНИКА БАНОВАЛА МОДЕРАТОР МИЛУНКА , УГЛАВНОМ БЕЗ РАЗЛОГА ??? То је недопустиво и није у интересу Крстарице. ИЖИВЉАВАЊЕ И УТЕРИВАЊЕ "ДРУЖЕ ТИТО" ПОЛИТИКЕ НЕ СМЕ ДА ПОСТАНЕ ПРАКСА.

@ tab503
@ supermoderatori

Предлажем ДА СЕ СВИ ПОКАЖЊАВАНИ И БАНОВАНИ КОРИСНИЦИ КОЈЕ ЈЕ КАЗНИЛА МИЛУНКА САВИЋ - ОДБАНУЈУ .

PODRZAVAM

Отворила сам тему где сам написала ову поруку

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10383916&postcount=1

Управо је то био пропуст поменутог модератора Милунке.

Мислим да је престрого схватила начин на који треба да реагује
на поједине дискусије.

За мене је најстрашније када дискутант вређа дискутанта,..
и ту треба бити најригорознији у казнама, а за остало
треба бити мало опуштенији.

Ako sam ista u zivotu mrzeo to su placi.icke..i ja sam dobio od konzab dva negativna poena pre neko vece,ali sasvim ispravno...na momenat sam izgubio nerve i napisao nesto sto nisam smeo i trebao,ali bogati, svi smo ljudi od krvi i mesa..nemojte samo kukati,obratite malo paznju na to kako se obracate sagovorniku i resen problem.

Uostalom,tab je kao admin otvorio temu sta je dozvoljeno,a sta nije i drzite se toga....to je bar moj savet svima....:rtfm::D

Милунка Савић није за модератора.

Пристрасна је превише.

Хоћу гласање за њену смену, а верујем и многи други.

Али пре тога да се одбанују сви који су добили банове због негативних поена које им је дотична у залету поделила.

A ti se kao pitas nesto....:rotf: :rotf:

pa ja kolega ne mislim da je to nacin
meni je zao sto banovane kolege ne mogu da kazu ni rec
ali bice prilike
otici....to nije nacin...tako se stvari ne resavaju u zivotu pa ni na forumu

Је л'?

Није начин?

А кад схватиш да не можеш да износиш своје ставове јер аутоматски будеш кажњен?

Покрет ''УСТАША'' је нешто што је обележило историју Хрвата.

Да се никад не заборави ''НИСУ СВИ ХРАВТИ БИЛИ УСТАШЕ, АЛИ СУ СВЕ УСТАШЕ БИЛИ ХРАВТИ''.

На овом форуму постују Хрвати који чак бране усташе и усташку идеологију.

И кад им се неко обрати са ''усташо'', где је погрешио?

Није погрешио!

А онда се нађе једна паметна Милунка да нам тумачи историју.,

Молим вас, па нећу да постујем на таквом форуму, на форуму на којем медиокритет води главну реч.

Испод части ми је, а верујем и колеги Е27.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back