Dajte predlog za posao!

aleksandarNS

Početnik
Poruka
9
Ako ima neko bilo kakvu ideju za otvaranje firme i posla, nije bitno kakvog, neka pise. Navedi ulaganja, potrbne neke specificne stvari za taj posao, trgovina, narucivanje iz inostranstva...bilo sta samo pisite...moze i da dignem kredit...,ma bukvalno bilo sta, osim daj 10000e i tako dalje...ipak imajte razumevanja u ulaganje neko normalnije(par 1000e, 3-4...) :)
Ali bez onih partnerskih predloga, hocu samo ja da sam bogat :)

Hvala i ajde budite kreativni.

e da, upitanju je Novi Sad...

Ево ја почињем посао у Београду. Кренуо сам да радим са једном сарадницоми без улагања за сада. И касније ће улагања бити минимална, а нај важније од свега је да ће посао кад крене исплатити сва улагања (финансијска ), после другог месеца пословања. Иначе сва улагања на почетку нису већа од оснивачког улога за Д.О.О., само је важно да хоћеш да у почетку ти радиш . Ако те занима, ти можеш покренути исто то у НС-у. без проблема.Наравно у томе је најважније да имаш неког сарадника. За почетак ти паре нису уопште потребне. Јави се да се договоримо !
Није у питању никакав МЛМ или слично, већ обична фирма ка о и све друге, да тако кажем !
golubovicvl@yahoo.co.uk

Back