Naknade za kupovinu robe

Umri_muski

Legenda
Poruka
70.768
Ako se placa preko pos terminala, tj pipkanjem kartice koliko su prosecno naknade za korisnika kartice, za dinarska unutar Srbije, i za devizna kad su u inostranstvu a devizni je racun vezan za karticu

Isto pitanje za online placanje dinarsko i devizno i adekvatni racun...

najcrnji online tok placanja sam video pre neki dan i smejao se ceo dan-kod postanske :lol: znaci rade placanja i transfere samo do petka popodne...preko vikenda i praznika cekas prvi radni dan :hahaha:

to im je nova filozofija koju su ugradili u posted online i onu sugavu aplikaciju. najbolji rajfajzen bez razlike, intesa dobra jer mozes virtuelnu karticu da napravis.

vidim pise 3% , plus mesecni trosak..
A onda vidim cini mi se komercijalna, i pise bez troska, a isto 3%, a onda pogledam dinarski i svuda pise banke ne naplacuju pos kupovinu robe, ali vidim pise i 3% kod nekih banaka...i za dinarske...i to jos pise zavisno od toga da li je pos u istom sistemu banke ili je u drugoj banci , sto se meni npr ne svidja kao opcija, i nadam se da nece da se primi, jer nije svejedno da li ti je prodavnica u sistemu komercijalne ili intesa ili ko zna koje banke, te to mnogo komplikuje izvestaj na racunu mesecnih transfera a i stvarnu cenu i mislim da je korak nazad,jer znajuci nas narod, podici ce kes na bankomatu i placace u kesu jer onda nema provizije, a ima na bankomatu bez provizije..

Back