DAJ čoveku VLAST pa da vidiš kakav je!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa cenjeni brate Muško mogu ti reći s kim si onakav si

Cunami...pa ja sam uvek bio sa svoj narod a cini mi se da ova vlast ustvari i ne poznaje dobro svoj narod,mozda misli i to da smo mi neki drugi narod ili misli da smo mozda amebe bre,pa se zato tako ponasa,a ako narod odlepi od takvo njihovo ponasanje i pocne da misli slicno njima,da su oni necija tudja vlast a ne nasa,da oni ne vladaju nad sebe ali oce da vladaju nad nas,a mi ne volimo kad neki tudji oce da vladaju sa nas,e sta ce onda biti???

Poslednja izmena:
Cunami...pa ja sam uvek bio sa svoj narod a cini mi se da ova vlast ustvari i ne poznaje dobro svoj narod,mozda misli i to da smo mi neki drugi narod ili misli da smo mozda amebe bre,pa se zato tako ponasa,a ako narod odlepi od takvo njihovo ponasanje i pocne da misli slicno njima,da su oni necija tudja vlast a ne nasa,da oni ne vladaju nad sebe ali oce da vladaju nad nas,a mi ne volimo kad neki tudji oce da vladaju sa nas,e sta ce onda biti???

Brate Muško,vremena će biti teška ali neće biti nacionalnog već velikog socijalnog bunta,jer nema ko da vodi i organizuje,svi su u istom košu,a narod nemože da se digne bez vođstva

Poštovani formaši nas više je na više tema prijavilo ideduibabu za vređanje kako pojedinaca tako i vređanje nacije,
polao sam lične poruke moderatorima Marku i Registri
i reakcije nema više od pola sata, princip dvosturikih stadndarda je prisutan i licemerno je tvrditi da smo ovde svi u jednakom položaju,
Nažalost pokazalo se da pojedinci mogu da pljuju vređaju i ponašaju se kako žele,moderatori su u mojim očima izgubili sav kredibilitet
hvala

Poslednja izmena od moderatora:
Poštovani formaši nas više je na više tema prijavilo ideduibabu za vređanje kako pojedinaca tako i vređanje nacije,
i rekcije nema više od pola sata, princip dvosturikih stadndarda je prisutan i licemerno je tvrditi da smo ovde svi u jednakom položaju,
Nažalost pokazalo se da pojedinci mogu da pljuju vređaju i ponašaju se kako žele,moderatori su u mojim očima izgubili sav kredibilitet
hvala

Da sad sam bas pogledala neke njegove postove. Prosto je uzas da nekom klincu ( da navjeverovatnije je teen ili nesto) dozvoljavaju takvo vredjanje i ispade, a meni brisu odlicne i iskrene teme.
A najtuznije je sto je ovaj ideduibabu ladno vredjao cak i Srpske zrtve. Ali to je sve ok. Ma super :D

i rekcije nema više od pola sata, princip dvosturikih stadndarda je prisutan i licemerno je tvrditi da smo ovde svi u jednakom položaju,
hvala

AAAAAAAAAA:rida:

i reakcije nema više od pola sata, princip dvosturikih stadndarda je prisutan i licemerno je tvrditi da smo ovde svi u jednakom položaju,
hvala
Moderatori kojima ste se obratili rešiće vaše žalbe do kraja današnjeg dana.
Poenta teme trebala je biti ponašanje političara, ali se sve pretvorilo u diskusiju o članovima Krstarice. Sorry.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back