nepopravljiva
Aktivan član
- Poruka
- 1.477
vrlo mi je milo em drago...nadam se da tju uskoro i ja takoorgazmma:kako nista?!
jesam li se zapljunula na neyebici ili ne :wink:![]()
vala,bilo i davanja i uzimanjabez ogranicenja
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrlo mi je milo em drago...nadam se da tju uskoro i ja takoorgazmma:kako nista?!
jesam li se zapljunula na neyebici ili ne :wink:![]()
vala,bilo i davanja i uzimanjabez ogranicenja
![]()
neka ti je sa srechom....nepopravljiva:vrlo mi je milo em drago...nadam se da tju uskoro i ja tako![]()
nishta tetka :sad:verka serducka:Jel` bilo kakve acije,mala?
Da ti dodjes u moje selo i da te momcad nategnu,manje bi visila na internetu.
orgazmma:nishta tetka :sad:
pricala sam sa Evom da i mene spojis sa nekim tvojim finim komsom :wink:
pocecu da dajem na svakom cosku![]()
eto toliko sam zagorela![]()
@MYOB
kako JEBILO na bliskom Istoku?!?!?!??!:wink:
Stvarno si bila u Africi?MYOB:ja bila u africi, al' nema veze. jebilo nula, ali mi je bilo super. nekako mi se nisu dopali oni arapi i njihovi fazoni.
Dana2503:Stvarno si bila u Africi?Blago tebi!
![]()
Da budes sigurna ofarbaj se u plavooorgazmma:ja sam naredne nedelje u ovo vreme na Dalekom Istoku i premeravacu Egipcane i ostale "internacionalne manjine"....![]()
![]()
![]()
i,nadam se,reci-dosvidanija neyebici.......
ja sam vec uveliko plava.........i oblajhana................colle75:Da budes sigurna ofarbaj se u plavoo![]()
Lepo,sve svoje sa sobom nosim...orgazmma:ja sam vec uveliko plava.........i oblajhana................![]()
a dole-lavace.........![]()
![]()
![]()
naravno..................vidish da oce da me oteraju....colle75:Lepo,sve svoje sa sobom nosim...![]()
Ma garant nema cime da te oteraorgazmma:naravno..................vidish da oce da me oteraju....![]()
sto je sigurno-sigurno je! ;-)
bilo bi genijalno kada bi se pojavio neki misicavko sa "ljutom gujom",pa da mu dam odma,bez razmisljanja........colle75:Ma garant nema cime da te otera![]()
BU! Svi pobegose :-Dorgazmma:bilo bi genijalno kada bi se pojavio neki misicavko sa "ljutom gujom",pa da mu dam odma,bez razmisljanja........![]()
najbolji nacin za teranje 8-)
ili-svi junaKi niKom pobegose...........colle75:BU! Svi pobegose :-D
Ja nemam pojma sta su vam ti klonovi a svi ih spominjeteorgazmma:ili-svi junaKi niKom pobegose...........
ili mozda za klonom................ :shock:
nemam pojma ni ja,sipali mi nocas spansku mushicu u kokteil,pa sam neshto buncalacolle75:Ja nemam pojma sta su vam ti klonovi a svi ih spominjete![]()