*Mihal* Domaćin Poruka 4.181 18.04.2014. u 23:41 - Dacu ali ne jos #76 Miller: U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima? Koliko dugo su vasi momci cekali na vas? Kliknite za proširenje... Najveca muska briga, da nece mozda cekanje biti predugo...?
Miller: U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima? Koliko dugo su vasi momci cekali na vas? Kliknite za proširenje... Najveca muska briga, da nece mozda cekanje biti predugo...?
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 19.04.2014. u 22:45 - Dacu ali ne jos #77 Miller: U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima? Koliko dugo su vasi momci cekali na vas? Kliknite za proširenje... pitanje je jadno formulisano. ali bas bljuc. ako si navikao na te malogradjanstine ok, pricaj o uzimala-davala....
Miller: U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima? Koliko dugo su vasi momci cekali na vas? Kliknite za proširenje... pitanje je jadno formulisano. ali bas bljuc. ako si navikao na te malogradjanstine ok, pricaj o uzimala-davala....
modestypepper Zainteresovan član Poruka 446 19.04.2014. u 22:51 - Dacu ali ne jos #78 samo je prvi cekao I to podosta, skoro dve godine jer smo bili mladiiii posle sam ja tražila, po mogućstvu odma nisam htela da trošim vreme zalud
samo je prvi cekao I to podosta, skoro dve godine jer smo bili mladiiii posle sam ja tražila, po mogućstvu odma nisam htela da trošim vreme zalud