gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima?
Koliko dugo su vasi momci cekali na vas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a i zabranjene su temice o drugim korisnicima ondak i ovakv0 pozivanjenaispovedanje drugih korisnika jelteKoliko dugo su vasi momci cekali na vas?
U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima?
ako mi se svidja i seksualno me privlaci nema sta da ceka.U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima?
ako mi se svidja i seksualno me privlaci nema sta da ceka.
ako mi se svidja a ne privlaci me seksualno, nece me privlaciti ni za mesec dana ni za godinu dana ni za pet godina.
i tu ti je cela moja filozofija.nemam sta da zamajavam ni sebe ni druge.
pa koliko je i on meni dao mocni penise to odmah.dala si mu odmah ribicu![]()
jes posebno ako cekas nekoliko meseci/godinati nisi cuo da cekanje pojacava zelju?
Da, dok ne pređe u frustraciju.
jes posebno ako cekas nekoliko meseci/godina![]()
sto ??i zulja me ovaj naslov.da sam ja otvorila temu,glasio bi:uzecu,ali ne jos![]()
znam...svako ko predje 30 rado je slusa i primenuje citatedosta smo mi zene davale,vreme je da pocnemo da uzimamo
a ima i ona pesma:uzmi sve sto ti zivot pruza,danas si cvet ,sutra uvela ruza![]()
pa koliko je i on meni dao mocni penisinace ne vidim to u dimenzijama davanja uzimanja poklanjanja cinjenja usluge i slicno ( a tako zvuci, i jes tacno da se to kod nekih ljudi svodi na davanje sa sve neckanjem i pregovaranjem
). kod mene su te stvari jednostavne.ko gladna sam -> jescu. svidjas mi se->pricam sa tobom, ne svidjas mi se ->ekspresno se kupim odatle itd
jes posebno ako cekas nekoliko meseci/godina![]()
...mama gresi ponekadmama mi kazala da nedajem odmah prvo veceee![]()
Jes', tacno...ali to znaci samo jedno, ne znam kako muskarci ne skontaju. Nisi dovoljno zainteresovana za njih.
E sada se vracamo na staru - pa zasto onda izlazis sa onima koji ti se ne svidjaju kompletno...pa zato sto mi se na decenijskom nivou neko svidi u svakom smislu a smatram da je to retko za normalan zivot mlade osobe te da treba izlaziti, lepo trositi vreme i zabavljati se cak i kada nisi zaljubljen...od sedenja i pletenja nema vajde, nisi moralniji prema nekome a i ne dugujes sex samo zato sto pijete kafu mesecima i setate po noci.
Sve sto covek radi, treba da radi zbog sebe.