Dacu ali ne jos

Ne postoji odredjeno vreme, može da bude vrlo brzo a može da prodje prilično vremena, zavisi od našeg odnosa i šta tačno osetim.
Meso za jebačinu svakako nisam, kad vidim dragost i miloću neku dok me gleda možemo da se tucamo odmah.
Nikad nisam pogrešila u proceni, ovo prvo nisam nikad bila, tucao me je onaj ko me je voleo, i kad nije znao da će me voleti znala sam ja. :p

Intuicija.

ov0liko besmislena pitanja vredjaju inteligenciyu
msm zamisli odbrojavas dane sate do sexa u smislenoy vezi:sad2:
pa koliki kompleks i krsh od licnosti moras biti za tako nest0
Koliko dugo su vasi momci cekali na vas?
a i zabranjene su temice o drugim korisnicima ondak i ovakv0 pozivanjenaispovedanje drugih korisnika jelte

U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima?

...ajoj...mene sramota da na ovo odgovorim ne zato sto se stidim pitanja vec svog odgovora:rumenko:

...ovaj, pa vecinaaaaa, za malo pa "celina" na tooooo nije sacekala iako smo izlazili duuuugo, ponekad i godinama:lol:

...ja - biti - petjinska zena:lol:...sta mogu, ne mogu tek tako...

U svakoj vezi u pitanju je i sex...a sad mene zanima koliko dugo ste sacekale dok niste dale svojim momcima?
ako mi se svidja i seksualno me privlaci nema sta da ceka.
ako mi se svidja a ne privlaci me seksualno, nece me privlaciti ni za mesec dana ni za godinu dana ni za pet godina.
i tu ti je cela moja filozofija.nemam sta da zamajavam ni sebe ni druge.

meni uvek treba bas bas dosta vremena da shvatim da je to,to.ne skacem iz kreveta u krevet,veze mi traju godinama i nije mi dovoljna samo strast da bih bila sa nekim.ne kazem da kao klinka nisam imala morske seme koje su trajale samo jedno vece.ali nisam vise ista,druge stvari me pokrecu.

Ja sam fuksa, pa to odmah, čim pre. Ako treba da čekam sledeći prolazak Halejeve komete za malo seksa, to znači da osoba sa kojom imam posla nema baš neki libido, što je nekompatibilnost preko koje ne mogu preći.

Poslednja izmena:
e to odmah.dala si mu odmah ribicu:lol:
pa koliko je i on meni dao mocni penis :lol: inace ne vidim to u dimenzijama davanja uzimanja poklanjanja cinjenja usluge i slicno ( a tako zvuci, i jes tacno da se to kod nekih ljudi svodi na davanje sa sve neckanjem i pregovaranjem :manikir: ). kod mene su te stvari jednostavne.ko gladna sam -> jescu. svidjas mi se->pricam sa tobom, ne svidjas mi se ->ekspresno se kupim odatle itd:lol:
ti nisi cuo da cekanje pojacava zelju?
jes posebno ako cekas nekoliko meseci/godina :lol:

pa koliko je i on meni dao mocni penis :lol: inace ne vidim to u dimenzijama davanja uzimanja poklanjanja cinjenja usluge i slicno ( a tako zvuci, i jes tacno da se to kod nekih ljudi svodi na davanje sa sve neckanjem i pregovaranjem :manikir: ). kod mene su te stvari jednostavne.ko gladna sam -> jescu. svidjas mi se->pricam sa tobom, ne svidjas mi se ->ekspresno se kupim odatle itd:lol:

jes posebno ako cekas nekoliko meseci/godina :lol:

Jes', tacno...ali to znaci samo jedno, ne znam kako muskarci ne skontaju. Nisi dovoljno zainteresovana za njih.
E sada se vracamo na staru - pa zasto onda izlazis sa onima koji ti se ne svidjaju kompletno...pa zato sto mi se na decenijskom nivou neko svidi u svakom smislu a smatram da je to retko za normalan zivot mlade osobe te da treba izlaziti, lepo trositi vreme i zabavljati se cak i kada nisi zaljubljen...od sedenja i pletenja nema vajde, nisi moralniji prema nekome a i ne dugujes sex samo zato sto pijete kafu mesecima i setate po noci.
Sve sto covek radi, treba da radi zbog sebe.

Jes', tacno...ali to znaci samo jedno, ne znam kako muskarci ne skontaju. Nisi dovoljno zainteresovana za njih.
E sada se vracamo na staru - pa zasto onda izlazis sa onima koji ti se ne svidjaju kompletno...pa zato sto mi se na decenijskom nivou neko svidi u svakom smislu a smatram da je to retko za normalan zivot mlade osobe te da treba izlaziti, lepo trositi vreme i zabavljati se cak i kada nisi zaljubljen...od sedenja i pletenja nema vajde, nisi moralniji prema nekome a i ne dugujes sex samo zato sto pijete kafu mesecima i setate po noci.
Sve sto covek radi, treba da radi zbog sebe.

nije tacno, ima svakakvih chvakica, neke zahtijevaju da se malo navali

Back