Dačiću nude mesta premijera, predsednika skupštine i gradonačelnika + ministarstva

Ех, како се мења мишљење када БТ нареди. Него, што не одговориш на друго питање?

Е да, а шта ће бити с оним Г17 неће у владу ако буде са СПС?

Ne može meni da naredi.
Ja radim sa ds, g17, srs i dss, nisam ništa radio sa socijalistima. Već sam napisao: koja god vlast da se formira - meni dobro. Naravno, imam svoj stav i znam šta je loše, a šta dobro.

A g17 će promeniti odluku Predsedništva na Glavnom odboru, ako bude potrebno. Ne vidim tu problem.

Него, хоће ли БТ ВД МД НЧ и Цо. ићи на Бобин гроб, да му одају пошту као настрадалом у доказивању истине пред судом у Хагу?

Како се правиш мутав ццц ;)

Pa što pitaš mene, ne organizujem im ja parastose:mrgreen:

Онако, зафркавам се. Занимљив си предмет, па рекох мало да се зезам. После мора да се ради. Хехеехехех.

Озбиљно, како би реаговао на тако нешто?

Ti si još zanimljivije predmet, malo si se kultivisao u odnosu na prethodni nik:mrgreen:
Neće otići, nemoj da se ložiš.

Ма хоће бре. А то око култивације, ништа се ти не секирај. Да избију проблеми, лако бих се ја откултивисао и прешао на старо. Хехехехе. Овако, боли ме бре патка за све политичаре. Мени добро који год да буду на власти, само да је СПС са њима и са својим социјалним програмом. Мањи порези то је мој циљ.

Back