Какве везе имају комунисти са западом не лапрадај
имаш тему и на форуму еееееј, информиши се, бирај речи и не лупај
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какве везе имају комунисти са западом не лапрадај
имаш тему и на форуму еееееј, информиши се, бирај речи и не лупај
Шта би му ти наручио ја би Калинику
Није Дачић никакав скојевац
Да ли ми се чини или је Кустурица тип који креће онако како ветар дува?
То све стоји али одлично пева
cini ti se
kusta je veci od cele vlade zajedno. oni ce da prodju. ali kusta je uspeh postigao na zapadu, odavno
Posle rokera Dinkića, klavirmajstora Čanka, Palme obožavaoca lika i dela Betovena stiže nam i mali Ivica sa Miljackom. Valjda nije IN da peva Miroslava Ilića.Kad se već predsednik budi uz Severinu i deli CDove Dine Merlina u diplomatskim posetama i Ivek je našao kao dobro rešenje da zapeva Halida i Miljacku.
Dajem na znanje - glasaću za onoga koji zapeva Miroslava, Lepu, Cuneta,Gocu Lazarević..verovatno ih ima još pa nek izaberu .Samo nek nisu hrvatomuslijske ljige.
Ja zaista razumem da se nekima ovo i svidelo..da su oni moje komsije, ja bih rado "lajkovala" ovaj video...
ali oni to nisu..to su ljudi koji danas odlucuju o najvaznijim pitanjima o nasoj zemlji i nasem narodu...
Poenta je da mi ovde vidimo njega kao jednog obicnog coveka koji pije ponekad i zapeva kao i mi?
Mi nismo isti, on ima para i u shteku hiljade i stotine evra...a mi to nemamo.
Komentar "i oni su ljudi, moraju malo da se opuste"...
Oni su ljudi koji ne smeju da se opuste - nikada, ako su iole svesni tezine njihovog zadatka.
a jesi videla anđeliju okupanu pivom...![]()
Dakle ovi nasi politicari bas imaju dara za estradu. Za Tadica i Sutanovca to znamo od ranije. Dinkic je vec jednom nogom u estradnim vodama i dokazuje se kao autor! I za Canka znamo da nesto lupa a evo sad smo saznali da i Dacic Ivica nije Dzabe Cecin zemljak!
Sta mislite da li se oni razumeju vise u politiku ili u estradu, sta im je blize? Cemu su vicniji?
Kako bi ste nazvali ovu nasu novokomponovanu politicku bandu (banda - orkestar), koje bi im ime najvise odgovaralo?
Zamislite - Tadic, Sutanovac, Dinkic, Canak, Dacic - sta mislite da se oni lepo malo uvezbaju i da se spreme za Eurosong!
Ja mislim da bi za nas sve bilo bolje nego da nastave da se bave politikom,. A vi?
Ма не бре , то је велики Србин од оца Мурата ,који заједно са квислиншком владом у срцу еунијатске Содоме и Гоморе пева и слави у тренутку највеће издаје у новијој историји Србије , почињене од истих тих са којима пада у севдахДа ли ми се чини или је Кустурица тип који креће онако како ветар дува?
Ма не бре , то је велики Србин од оца Мурата ,који заједно са квислиншком владом у срцу еунијатске Содоме и Гоморе пева и слави у тренутку највеће издаје у новијој историји Србије , почињене од истих тих са којима пада у севдах
,истински патриота нема шта .