DACIC IVICA PEVAO MILJACKU U BRISELU - SRPSKI POLITICKI ORKESTAR!

имаш тему и на форуму еееееј, информиши се, бирај речи и не лупај

Нису комунисти протестовали ваљда ја знам боље од тебе они су изашли једном да прославе добру позицију на изборима .Протестваоли су они који нису прешли цензус

Ето они се за*ебавају, док Србију КОМАДАЈУ!

И тај Немања Кустурица, Миљацка, све бре фолиранти , продане душе! Очас посла се здружи са режимлијама!?

И НОЛЕ ме разочарао са његовим ставом кад је примио одликовање од црногоријанца из Сарјева, вероватно је његов отац као Тадићевац утицао на сина, нажалост!

Тако су раније грешке направиле и Ана Ивановић и Јелена јанкови, кад су се дружиле и подравиле са зликовцема Клинтоном, ..............

А шта више рећи о кратком ратлуку, па све је рекао легендарни председник Слободан Милошевић!

Срамота!

Posle rokera Dinkića, klavirmajstora Čanka, Palme obožavaoca lika i dela Betovena stiže nam i mali Ivica sa Miljackom. Valjda nije IN da peva Miroslava Ilića.Kad se već predsednik budi uz Severinu i deli CDove Dine Merlina u diplomatskim posetama i Ivek je našao kao dobro rešenje da zapeva Halida i Miljacku.

Dajem na znanje - glasaću za onoga koji zapeva Miroslava, Lepu, Cuneta,Gocu Lazarević..verovatno ih ima još pa nek izaberu .:lol: Samo nek nisu hrvatomuslijske ljige.

Posle rokera Dinkića, klavirmajstora Čanka, Palme obožavaoca lika i dela Betovena stiže nam i mali Ivica sa Miljackom. Valjda nije IN da peva Miroslava Ilića.Kad se već predsednik budi uz Severinu i deli CDove Dine Merlina u diplomatskim posetama i Ivek je našao kao dobro rešenje da zapeva Halida i Miljacku.

Dajem na znanje - glasaću za onoga koji zapeva Miroslava, Lepu, Cuneta,Gocu Lazarević..verovatno ih ima još pa nek izaberu .:lol: Samo nek nisu hrvatomuslijske ljige.

Ma, okreni obrni, mi ga na*ebasmo! A za ove nemoj a se sekiraš! :Znaju oni sve žanrove, inače, kako bi nas drugačije seksešili bez one stvari?:sad2:

Imamo Kosovo sa zvezdicom, jad i bedu svuda oko nas, a oni pevaju ko u najsrecnija vremena...
Sve sto mi mozemo da uradimo je da se napijemo kao i oni i da pevamo Miljacku ili da izadjemo na ulice kao braca Grci, da ih nekako skinemo sve...
zaista ne mogu ovo da gledam, a jos manje da slusam.
Plasim se sta ce biti ako nam ovi ostanu i narednih godina.
Vreme je za DSS.

Jedini nacin da se Srbija izvuce iz krize je da dovedemo ozbiljne ljude, a ne klovnove.

Ozbiljni ljudi su DSS i naravno gospodin Kostunica.
Nemamo drugog izbora...to je jedina misao koja mi se javlja dok slusam i gledam ove kako se vesele, raspojasani, znojavi,srecni i puni para.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E
Ja zaista razumem da se nekima ovo i svidelo..da su oni moje komsije, ja bih rado "lajkovala" ovaj video...
ali oni to nisu..to su ljudi koji danas odlucuju o najvaznijim pitanjima o nasoj zemlji i nasem narodu...

Poenta je da mi ovde vidimo njega kao jednog obicnog coveka koji pije ponekad i zapeva kao i mi?
Mi nismo isti, on ima para i u shteku hiljade i stotine evra...a mi to nemamo.

Komentar "i oni su ljudi, moraju malo da se opuste"...
Oni su ljudi koji ne smeju da se opuste - nikada, ako su iole svesni tezine njihovog zadatka.

Ja zaista razumem da se nekima ovo i svidelo..da su oni moje komsije, ja bih rado "lajkovala" ovaj video...
ali oni to nisu..to su ljudi koji danas odlucuju o najvaznijim pitanjima o nasoj zemlji i nasem narodu...

Poenta je da mi ovde vidimo njega kao jednog obicnog coveka koji pije ponekad i zapeva kao i mi?
Mi nismo isti, on ima para i u shteku hiljade i stotine evra...a mi to nemamo.

Komentar "i oni su ljudi, moraju malo da se opuste"...
Oni su ljudi koji ne smeju da se opuste - nikada, ako su iole svesni tezine njihovog zadatka.

a jesi videla anđeliju okupanu pivom...:)

a jesi videla anđeliju okupanu pivom...:)

:D

Ja sam htela ovo da kazem:

"Ako zaista hoćemo da idemo napred, da pokrenemo privredu, da unesemo stabilnost u zemlju, ako hoćemo normalan život, normalan razvoj Srbije, što znači i povratak dostojanstva i nacionalnog samopoštovanja, onda Srbija treba da se okrene sebi, da se okrene svojim interesima i stavi tačku na evropske integracije koje predstavljaju samourušavanje Srbije", istakao je Koštunica.

Dostojanstvo sasvim sigurno necemo povratiti priznavanjem Kosova i pevanjem Miljacke.

Dakle ovi nasi politicari bas imaju dara za estradu. Za Tadica i Sutanovca to znamo od ranije. Dinkic je vec jednom nogom u estradnim vodama i dokazuje se kao autor! I za Canka znamo da nesto lupa a evo sad smo saznali da i Dacic Ivica nije Dzabe Cecin zemljak!

Sta mislite da li se oni razumeju vise u politiku ili u estradu, sta im je blize? Cemu su vicniji?

Kako bi ste nazvali ovu nasu novokomponovanu politicku bandu (banda - orkestar), koje bi im ime najvise odgovaralo?

Zamislite - Tadic, Sutanovac, Dinkic, Canak, Dacic - sta mislite da se oni lepo malo uvezbaju i da se spreme za Eurosong!

Ja mislim da bi za nas sve bilo bolje nego da nastave da se bave politikom,. A vi?

Poslednja izmena:
Да ли ми се чини или је Кустурица тип који креће онако како ветар дува?
Ма не бре , то је велики Србин од оца Мурата ,који заједно са квислиншком владом у срцу еунијатске Содоме и Гоморе пева и слави у тренутку највеће издаје у новијој историји Србије , почињене од истих тих са којима пада у севдах
,истински патриота нема шта .

Ма не бре , то је велики Србин од оца Мурата ,који заједно са квислиншком владом у срцу еунијатске Содоме и Гоморе пева и слави у тренутку највеће издаје у новијој историји Србије , почињене од истих тих са којима пада у севдах
,истински патриота нема шта .

E vala Sabahudine,ako si nam kazao.:D

Back