DACIC IVICA PEVAO MILJACKU U BRISELU - SRPSKI POLITICKI ORKESTAR!

Dakle ovi nasi politicari bas imaju dara za estradu. Za Tadica i Sutanovca to znamo od ranije. Dinkic je vec jednom nogom u estradnim vodama i dokazuje se kao autor! I za Canka znamo da nesto lupa a evo sad smo saznali da i Dacic Ivica nije Dzabe Cecin zemljak!

Sta mislite da li se oni razumeju vise u politiku ili u estradu, sta im je blize? Cemu su vicniji?

Kako bi ste nazvali ovu nasu novokomponovanu politicku bandu (banda - orkestar), koje bi im ime najvise odgovaralo?

Zamislite - Tadic, Sutanovac, Dinkic, Canak, Dacic - sta mislite da se oni lepo malo uvezbaju i da se spreme za Eurosong!

Ja mislim da bi za nas sve bilo bolje nego da nastave da se bave politikom,. A vi?

auh, emire/nemanjo, pa gde u klubu evropskih prijatelja da drzis tezgu, pa to je protiv tvojih principa, secas se?

ti isti prijatelji su globalisticki misevi koji tako zdusno otimaju kosovo..eh emire/nemanjo..pa zar i ti?

Ne znate?

Emir Kusturica.

Kako? Zašto?

Zato...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Svi nešto preskaču tu priču, obilaze je kao neprijatnu ali morate priznati da vas je iznervirao.

Mislim, onaj fotograf Guliver mu nije ravan (za mlađe čitaoce, fotograf Guliver je lik iz prastare serije Više od igre, poznat po tome što je menjao sliku vladara u izlogu fotografske radnje kad god se promeni vlast postavši tako kod širokog televizijskog auditorijuma sinonim za poltrona).

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://2.***************/_pAWD0fPGoeA/TIEXpa8VGNI/AAAAAAAAAXA/vD9BvELTz2M/s1600/Guliverova+fotografija.jpg

Kako je samo hitro iskočio iz Koštuničinog rama u Tadićev - to je zaista fascinantno. I ne samo to nego je otišao čak u Bruxelles da zabavlja njega i njegovo majmunče Ivicu.

Ima li dna?

Objasnite vi meni sad moguće uzroke Kusturičinog ponašanja mada je onaj argument sa lovom i Mokrom gorom dobro poznat.

i ja bih pevao ceo dan da mi kaplje lova a ne radim ništa

И да још људи чекају у реду по три дана да ми дају паре! Еее! Има ли тога негде сем у Србији?!

40277_0801-red-za-pasos-foto-v-lalic_f.jpg

Back