DACIC IVICA PEVAO MILJACKU U BRISELU - SRPSKI POLITICKI ORKESTAR!

osim toga vecim delom miljacka i nije neka reka. kroz grad je prakticno nepristupacna, u dubokom betonskom koritu. sta tu ima za pesmu...ili je plitka, ili nadodje iznenada pa opet ne valja

na onom mostu iznad miljacke alijin snajper je ubio dvoje mladih, par. prvo im dozvolili da izadju iz sarajva, ali oces. onda su dva dana lezali da svi vide, nije bilo moguce zbog snajpera da se tela odmah izvuku

na to mene asocira miljacka

Tacno. To je takvo ponizenje za sve one gradjane Srbije koje je nasa vlast dovela do bede i ocaja i jos im se sad smeje u lice i raduje zbog toga! Naravno ima gradjana i kojima je dobro i koji su sebicni i bezdusni ikoje je bas briga za njihove prijatelje, komsije i rodjake kojima je lose. Takvima verovatno ovo pevanje ne smeta i cak im i prija!

и сам сам неко време са подсмехом слушао те приче о антихристу, ваљда  под утицајем скрнаве телевизије све ове године ил шта већ, ал како време одмиче - све мање сумњам. пре извесног времена враћамо се са неке сахране, а два лика испред нас плачу ал од смеха, не могу да престану да се смеју..  можда су били дрогирани, ал да сам пожелео да пуцам - јесам

Могао је да пева и "Лили Марлен" и "Данке Дојчланд",на бис,ништа више од статуса кандидата неће добити.

Само заебава народ који једва склапа крај са крајем,и уместо да му пандури јуре лопине по Србији,он изиграва шоумена..

Сигурно се после тога нациркао по обичају,и чашћавао конобаре...

И ебе ми се какав има глас..ваљда је за министра и политичара битан мозак..

Није Дачић никакав скојевац

дачић јесте био скојевац, дачић јесте био комунистичко ђубре

сем тога не знам како ти можеш да глумиш неког русофила кад се комунисти у русији заједно са прозападним говнима буне против путина?

није ти лако..

дачић јесте био скојевац, дачић јесте био комунистичко ђубре

сем тога не знам како ти можеш да глумиш неког русофила кад се комунисти у русији заједно са прозападним говнима буне против путина?

није ти лако..

Какве везе имају комунисти са западом не лапрадај

Back