Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Ето нама новог председника Србије за пар година
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Никога није звао Ивица, само им је поручио да се не играју и да се изјасне. Никога није вуцарао за рукав, нити је "трчао" за било ким од њих двојице, већ им је децидно рекао да се одлуче мушки.
Све остало је само замена теза с циљем да се укаља име СПС.
Никога није звао Ивица, само им је поручио да се не играју и да се изјасне. Никога није вуцарао за рукав, нити је "трчао" за било ким од њих двојице, већ им је децидно рекао да се одлуче мушки.
Видиш да је СПС практично већ постао опозиција када га и ДС и СНС пљују по форуму
Видиш да је СПС практично већ постао опозиција када га и ДС и СНС пљују по форуму
Koja si ti KAPITALISTKINJA 
Тако су неки тврдили и 2008. када су направили владу, па видиш и сам да је Дачић више него дуплирао резултат странке у односу на прошле изборе.SPS ce da se ukalja kada bude isao ponovo sa DS-om, uprkos cinjenici da njegovi glasaci nisu prihvatili podrsku Dacica Tadicu na izborima.
Ма пусти бре ове пљуваче, видећемо тек како ће се све то одвијати.Видиш да је СПС практично већ постао опозиција када га и ДС и СНС пљују по форуму
Koja si ti KAPITALISTKINJA
![]()
Хахаха, па нема шта ја да верујем или не верумем, Ивица им је све и рекао како треба, без паламуђења. Ако се вама напредњацима то не свиђа, баш штета, али шта вам може.porucio im da se ne igraju?
opet se okurazio?
i ti verujes u to?
e ovo je primer pravog glasaca sps-a.
ti verujes da je dacic zaheban, odlucan, cvrst karakter.
ti verujes da se on mnogo pita, da on odlucuje.
ma on ce dobiti mup i ima da se udara nogom u doope.
Тако су неки тврдили и 2008. када су направили владу, па видиш и сам да је Дачић више него дуплирао резултат странке у односу на прошле изборе.
Баш ће се "укаљати", да, да.
.
Ona treba da nam dokaze svoju socijalisticku svest?! Imas li ideju kako?
Crvene helanke, naravno i na Ražanj.
Nakon toga čaj od oleandra.
Хахаха, па нема шта ја да верујем или не верумем, Ивица им је све и рекао како треба, без паламуђења. Ако се вама напредњацима то не свиђа, баш штета, али шта вам може.
Дачићу НАПРЕД народ је уз тебе
Нисам ја његов портпарол, па да ти то говорим. Шта бих ја то знао? Како одлучи, одлучиће. У сваком случају, један је од веома ретких домаћих политичара који се не игра са народом Србије и не баца им прашину у очи неким глупостима и проливањем суза на Главном одбору.I? Hoce li i sada ici sa pobednicima na izborima, ili ce podrzati porazenog Tadica?
I da je vodimo na Silos? Hhihihihihihih
Нисам ја његов портпарол, па да ти то говорим. Шта бих ја то знао? Како одлучи, одлучиће. У сваком случају, један је од веома ретких домаћих политичара који се не игра са народом Србије и не баца им прашину у очи неким глупостима и проливањем суза на Главном одбору.
ou yea tamo je i Starešina ObbO, čeka
ode li sada u opoziciju, a vlast sklope tomini radikali i tadiceve demokrate, za 4. godine mu je zagarantirana samostalna vlast. u 4 godine i najradikalniji radikali kad osjete sve blagodati kapitalizma (u prijevodu-kad ostanu gladni) masovno ce glasovati za socijalistezivi bili pa vidili
![]()
А и Тадић и Николић су ГЛАДНИ ВЛАСТИ И ФОТЕЉЕ да би опстали ,Дачићу власт не треба да би опстао он има НАРОД