Дачић иде у опозицију!

Никога није звао Ивица, само им је поручио да се не играју и да се изјасне. Никога није вуцарао за рукав, нити је "трчао" за било ким од њих двојице, већ им је децидно рекао да се одлуче мушки.
Све остало је само замена теза с циљем да се укаља име СПС.

SPS ce da se ukalja kada bude isao ponovo sa DS-om, uprkos cinjenici da njegovi glasaci nisu prihvatili podrsku Dacica Tadicu na izborima.

Никога није звао Ивица, само им је поручио да се не играју и да се изјасне. Никога није вуцарао за рукав, нити је "трчао" за било ким од њих двојице, већ им је децидно рекао да се одлуче мушки.

Видиш да је СПС практично већ постао опозиција када га и ДС и СНС пљују по форуму

porucio im da se ne igraju?
opet se okurazio?
i ti verujes u to?

e ovo je primer pravog glasaca sps-a.
ti verujes da je dacic zaheban, odlucan, cvrst karakter.
ti verujes da se on mnogo pita, da on odlucuje.
ma on ce dobiti mup i ima da se udara nogom u doope.

SPS ce da se ukalja kada bude isao ponovo sa DS-om, uprkos cinjenici da njegovi glasaci nisu prihvatili podrsku Dacica Tadicu na izborima.
Тако су неки тврдили и 2008. када су направили владу, па видиш и сам да је Дачић више него дуплирао резултат странке у односу на прошле изборе.
Баш ће се "укаљати", да, да. :roll:

Видиш да је СПС практично већ постао опозиција када га и ДС и СНС пљују по форуму
Ма пусти бре ове пљуваче, видећемо тек како ће се све то одвијати.

porucio im da se ne igraju?
opet se okurazio?
i ti verujes u to?

e ovo je primer pravog glasaca sps-a.
ti verujes da je dacic zaheban, odlucan, cvrst karakter.
ti verujes da se on mnogo pita, da on odlucuje.
ma on ce dobiti mup i ima da se udara nogom u doope.
Хахаха, па нема шта ја да верујем или не верумем, Ивица им је све и рекао како треба, без паламуђења. Ако се вама напредњацима то не свиђа, баш штета, али шта вам може.

Тако су неки тврдили и 2008. када су направили владу, па видиш и сам да је Дачић више него дуплирао резултат странке у односу на прошле изборе.
Баш ће се "укаљати", да, да. :roll:

.

I? Hoce li i sada ici sa pobednicima na izborima, ili ce podrzati porazenog Tadica?

Хахаха, па нема шта ја да верујем или не верумем, Ивица им је све и рекао како треба, без паламуђења. Ако се вама напредњацима то не свиђа, баш штета, али шта вам може.

a secas li se sta je sve govorio 2008. ?
i sta se desilo na kraju - koalicija sa ds-om.

a to sto on prica, to je kao sto sam ti rekao, GLUMA.
glumi nekog opozicionara a u vladi cetiri godine.
kritikuje ds a zajedno vladaju zemljom.
i dinkica je zahebo!

Ако се у овој земљи не поштује изборна воља грађана који су гласали за Дачића онда нема шта да се ту много пише .

Дачић је постигао завидан разултат на изборима и на једним и на другим и зна да га народ подржава ОПОЗИЦИЈА је најбоље решење

I? Hoce li i sada ici sa pobednicima na izborima, ili ce podrzati porazenog Tadica?
Нисам ја његов портпарол, па да ти то говорим. Шта бих ја то знао? Како одлучи, одлучиће. У сваком случају, један је од веома ретких домаћих политичара који се не игра са народом Србије и не баца им прашину у очи неким глупостима и проливањем суза на Главном одбору.

Нисам ја његов портпарол, па да ти то говорим. Шта бих ја то знао? Како одлучи, одлучиће. У сваком случају, један је од веома ретких домаћих политичара који се не игра са народом Србије и не баца им прашину у очи неким глупостима и проливањем суза на Главном одбору.

Ne on ce svoj GO da ubedi da je vlast sa Cedom Jovanovicem, Vukom Draskovicem i Nenadom Cankom super stvar.

ode li sada u opoziciju, a vlast sklope tomini radikali i tadiceve demokrate, za 4. godine mu je zagarantirana samostalna vlast. u 4 godine i najradikalniji radikali kad osjete sve blagodati kapitalizma (u prijevodu-kad ostanu gladni) masovno ce glasovati za socijaliste ;) zivi bili pa vidili :ok:

Anđo jabuko strikanova to se desilo u Hrvatskoj. Posle HDZ-a nema loše stranke za vlast. Zato je dobro ali bolno ponekad desničarima dati vlast u ruke da narod oseti kako desnica vlada. ;)

А и Тадић и Николић су ГЛАДНИ ВЛАСТИ И ФОТЕЉЕ да би опстали ,Дачићу власт не треба да би опстао он има НАРОД

pa sto je onda podrzao tadica u drugom krugu?
pa zbog FOTELJE, obecao mu tadic ministarstvo bonus, pa ovaj poleteo.
a sad moli tadica da se oglasi... samo sto ne place.
kako ne vidite da je on tadiceva pudlica?
u suprotnom ga ne bi podrzao na izborima.

Back