Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Значи Тома председник ,Тадић премијер а Дачић иде у опозицију .Он иде али ће да се врати на велика врата
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam ništa protiv da tadić i Bljačić naprave vladuPar meseci i to je to
Ali opet ne bihd a ih vidim da valadaju više Srbijom, naj više bih voleo nove izbore.
Значи Тома председник ,Тадић премијер а Дачић иде у опозицију .Он иде али ће да се врати на велика врата

A...KADA & GDE...si mu pronašla...ČAST I DOSTOJANSTVO...![]()
Ма ајде молим те Тома цзмидри даје странку Вучићу ,Тадић не излази из рупе странка му у расулу и шта Дачић ту да ради .
Ако оде сада у опозицију има да га подржим на следећим изборима
Tvrde pazar. Spojice se sa Cedom i nastaviti da haraju. Sva sreca pa ce im Toma podmetati nogu gde bude trebalo.
[/B][/COLOR]
![]()
Cemu ovoliki smajliji??
Nece otici.

Što lepo reče Vučić:
DS ne mora, SPS ne mora u vladu, ali SNS mora![]()
Паметан је Дачић боље бити сам него са сваким
Паметан је Дачић боље бити сам него са сваким
Завукли су се У РУПЕ из којих не излазе и шта Дачић ту да ради опозиција му је најбоље решење тренутно
Па шта треба да буде њихова лопта да га шутају како стигну ,Дачић је бре за њих двојицу ИНСТИТУЦИЈА

Није истина Дачић је први изашао и рекао да га нико не зове да никога није ни видео и да се СНС и ДС догововарају према томе паметном доста

Djede, sećaš li se ti one Vlade što ti ja napisah 8. maja? (SPS - SNS - DS), kad ti ja reče snimi ovo, a ti reče naučna fantastika?

Није истина Дачић је први изашао и рекао да га нико не зове да никога није ни видео и да се СНС и ДС догововарају према томе паметном доста