Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
ako se ovi spoje, dacic im ne treba. a ds i sns zagarantovana propast za narod, ali i za njih. a tomu i vise.
Pa ne treba im za 126 ali mu duguju obojica .... uslugu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se ovi spoje, dacic im ne treba. a ds i sns zagarantovana propast za narod, ali i za njih. a tomu i vise.
I danas 24. maja ti to isto kažeš?
A šta misliš kako je Dačić došao do tih 14% kojih odjednom u drugom krugu predsedničkih nema nigde?
Само то можеш да кажеш у своју одбрану?
Da.
Dacic je javno podrzao Tadica za predsednika.
Da.
Ma pusti ti koga je on podržao, nego..., onih njegovih 14%...? Gde se to izgubi za 2 nedelje?
Da.
Ja bih naj vieš voleo da DS i SPS odu u zaborav.
Ali mi je milo što plače Ivica, koji je prevario Srbe 1008 kada je prebegao Tadiću
Kiselo je groždje!
Дачић слуша народ а народ не жели ни једног ни другог и то је била проба а сада зна шта ради .Иде човек у опозицију као што би свако нормалан урадио а онда има да се врати врати и да обрише под са њима
Pa ne treba im za 126 ali mu duguju obojica .... uslugu.
Kako se stvari odvijaju ostacu retka opozicija na forumu ...
Kad mi se na ledja navale zuti i sns ( a voleo bih da i sps udje u vladu - mada je njihovih ovde malo ) na svaki post ima da popijem 10 replika ... od Reg i Platina , pa do Fate i Bilje svi ima da me vijaju ....
Ако је то оно што желе што каже Дачић :"Срећан им пут без повратка" али овај пут заиста без повратка
Tvrde pazar. Spojice se sa Cedom i nastaviti da haraju. Sva sreca pa ce im Toma podmetati nogu gde bude trebalo.
Zato što tvoje gluposti nećud a komentarišem. Nema vlade SNS i DS a vi propali radikali samo pokušavate da dezinformišete
aj videcemo. mozda ga i zaobidju na neki nacin.
Što lepo reče Vučić:
DS ne mora, SPS ne mora u vladu, ali SNS mora
Опет ја радикал.
Ал ајд',десничари су па нећу много то да коментаришем.
Иначе,без СПСа нема владе ни твојима ни Тадићу. Даклем,ако СПС не прави владу,зна се ко остаје.
SNS ce se odlicno prikazati birackom telu ako pusti DS SPS Vladu. Sve lose se svaljuje na njih. Toma treba da pocne da prima svakog ostecenog gradjanina u Narodnu kancelariju i da na taj nacin devastira svaki rad mafijaske vlasti ciji ce premijer biti Tadic ili Djilas.
Jes...., pa da posle priča kako su zajedno krali...
Tvrde pazar. Spojice se sa Cedom i nastaviti da haraju. Sva sreca pa ce im Toma podmetati nogu gde bude trebalo.
Па не жели човек да га уцењују има части и достојанства за разлику од њих двојице
A najgore je što i napredni već polako uviđaju i počinju da mrze prvo sebe, pa odna i ceo svet