Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ae da kladimo da mladjahni Džordži ima sličnosti sa Kianu? ;) Onakav torzo i kukovi....ali mislim da je smedj sa tamnim okicama ;)
Ja sam ti vise sean connery fazon..a levo mi smedje okce desno zelenkasto:rumenko:
od subote :D
nisam imala net juche pa vam nisam blagovremeno mogla okachiti fotke:lol:
jedna nameshtena i jedna sluchajna

Bolje su uvek nemontirane nego sto krijes te drugarice necemo im nista:rumenko:

uuu, pa ovo ko ono sa jabukom: najlepsoj:lol:
devojcice su devojcice.
nas tetke nemoj mesati u to..:)

Ако си ти тетка, ја сам теча...:D

ajde Koto, znaš da je mislio na vas "devojčice"...
mi smo mnogo male za njega:D

Волим ја тако мале слатке, не брини...;)

panjkovicu ti li si :mrgreen:

Не, ја сам Пишкиљић...:per:

Ae bre nisi žena pa da brišeš slike.

A lepo ste se večeras otvorili, svi. Moje pohvale.

Када боље размислим, имаш право...:)

...nismo sumnjali da je bila dobra namera :D
...a moja roze haljinica trep, trep
Ако је твоја слика на аватару, права си елегантна дамица...:)

Паметан човек, неће ваљда да навија за патлиџан?:D

dosla sam samo da javim da biber deluje :lol: laku noc:rumenka:

Наравно да делује, одмах сам окачио слике...:lol:

Пошто је синоћ једна форумашица преко репутације изразила сумњу да имам 90 кг (на теми о дијети сам поменуо да имам од 88 до 90 кг на 186 цм висине) постављам слику у свој својој величини, а њу позивам јавно да одемо у Кнез Михаилову улицу где ћу да станем на уличну вагу а она фото-апаратом нек овековечи резултате мерења. А затим, да ми се извини...:D

x_c00c846d.jpg

Пошто је синоћ једна форумашица преко репутације изразила сумњу да имам 90 кг (на теми о дијети сам поменуо да имам од 88 до 90 кг на 186 цм висине) постављам слику у свој својој величини, а њу позивам јавно да одемо у Кнез Михаилову улицу где ћу да станем на уличну вагу а она фото-апаратом нек овековечи резултате мерења. А затим, да ми се извини...:D

x_c00c846d.jpg

Na tu visinu 90 kg nije mnogo... meni deluješ ok...

x_c00c846d.jpg

:lol::lol:...ih bre mora da ti je ta forumasica udelila zapravo kompliment, ich pronicljivi niste...:tongue2:

:lol::lol:...ih bre mora da ti je ta forumasica udelila zapravo kompliment, ich pronicljivi niste...:tongue2:

Какав комплимент? Вероватно је хтела да каже да сам много мршав за њен истанчан укус...:)

A ha znaci muvala ga preko reputacija:per:

Где мувала? јасно ми је ставила до знања да сам превише жгољав...:confused:

definitivno ti ne kipi : )
a tem mož da se zove -kako vas je džordžijeva butkica nagnala da se pokažete
Џорџи је био прави ледоломац...:) Трасирао нам је пут кроз ледена женска срца...:heart:

ja mogu samo da konstatujem da samo ovde delije imaju petlju da okače slike....:p

Ко би други, него Делије?:D
delije-sever-498.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back