Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja sem frenča , poslednjih par godina nijednom bojom ne farbam nokte...valjda se omatorilo...:confused:
I sve mi boje smetaju i na drugim ženama...:rumenko:
Aha, lepo: Maca je pričljivija nego na početku svoje forumaške karijere! Ta omađijana lepotica (kakve su samo to sisice, uhh!)
govori razborito. Godine je gaze, to je očigledno. Ukratko, plavokosa Venera.c večeras je rečita i čak i pametna. Kojatkina je
to još više privuklo, pošto je još u osnovnoj školi naučio da je inteligencija erotska osobina, barem je on od onih koji to osećaju.
Njene reči su ga, dakle, primorale da zamišlja kako joj se udvara tako što gospodari njom, i kako je njeno fantastično poprsje
igračka u njegovim rukama, spremno da mu otkrije svoju svoju tajnu. :heart:

I jaoj Cipelice, moram i ja da potvrdim Fibin i Mackin komentar, strasno slampavo uradjeno i to...honorisano:eek:
Siguran sam da bi sama daleko urednije i bolje uradila:neutral:

Omg evo ga sad i ovaj :dash:
Pa sta je sa ovim muskarcima na pdf Zene???
Jeste zaboravili sta vam je u gacama il ste se stopili sa masom??

Aj ove zene sto je savetuju i uce to razumem al sta ti znas leba ti o manikiru i mazanju noktiju ???

smokvo da se nastavim u smislu ovih nocasnjih komplimenata,stvarno lepo izgledas,svaka cast :D
al to da se nisi namestala pricaj nekom drugom :zper: vidi nogica podignuta da se lepo zategne misic,iz profila kao sto obicno radis (ne das anfas tj en face ,paa vrlo retko),ruka u napetom stanju takodje,fotka prava pozerska

Imam jednu Smokvinu fotku face na koju sam stavljala razne virtuelne frizure da bih skontala da li mi je dobra procena da joj bolje stoji kosa tamnija od sadasnje. Vala mogu reci da je po svim kriterijumima (ono...raspored uglova nosa, usana i jos nekih tachaka na licu) bila neverovatno blizu one lepe devojke koja je postavljena kao uzorak na sajtu za virtual makeover. Dakle, tvrdim da ona ne mora da pozira uopste.

Mislim da je odredjena doza poziranja prisutna kod svih kad postavljaju slike na net ovde ili bilo gde. Ja jedva proberem slike na kojima sam ispala relativno normalno. Iako se ne trudim da ispadnem nekakva riba na forumu, ipak mi ne bi bilo drago da se nepoznati ljudi cude mojim smesnim facama. Toliko ruzno ispadnem na slikama da vise nemam pojma kako da se namestim ispred aparata... ma ispadne ko da nije moja faca. Desavalo se cak da se uslikam ispred ogledala, u ogledalu vidim normalnu osobu, a na fotki cudnofacog gabora. Nemam pojma zasto se to desava, al mislim ima neke veze sa uglovima pod kojima pada svetlost na lice i sa oblikom kostiju lica.

Omg evo ga sad i ovaj :dash:
Pa sta je sa ovim muskarcima na pdf Zene???
Jeste zaboravili sta vam je u gacama il ste se stopili sa masom??

Aj ove zene sto je savetuju i uce to razumem al sta ti znas leba ti o manikiru i mazanju noktiju ???
uzas,kad vidim muskarca da tu komentarise manikir ko neka strina ,znaci tacno mogu da ga zamislim kako pije kafu prekrstenih nogu,gricka vanilice i ogovara prolaznike u zenskom drustvu

Imam jednu Smokvinu fotku face na koju sam stavljala razne virtuelne frizure da bih skontala da li mi je dobra procena da joj bolje stoji kosa tamnija od sadasnje. Vala mogu reci da je po svim kriterijumima (ono...raspored uglova nosa, usana i jos nekih tachaka na licu) bila neverovatno blizu one lepe devojke koja je postavljena kao uzorak na sajtu za virtual makeover. Dakle, tvrdim da ona ne mora da pozira uopste.

Mislim da je odredjena doza poziranja prisutna kod svih kad postavljaju slike na net ovde ili bilo gde. Ja jedva proberem slike na kojima sam ispala relativno normalno. Iako se ne trudim da ispadnem nekakva riba na forumu, ipak mi ne bi bilo drago da se nepoznati ljudi cude mojim smesnim facama. Toliko ruzno ispadnem na slikama da vise nemam pojma kako da se namestim ispred aparata... ma ispadne ko da nije moja faca. Desavalo se cak da se uslikam ispred ogledala, u ogledalu vidim normalnu osobu, a na fotki cudnofacog gabora. Nemam pojma zasto se to desava, al mislim ima neke veze sa uglovima pod kojima pada svetlost na lice i sa oblikom kostiju lica.

dobro i sta sad?
je l sam rekla da je lepa?jesam
je l pozira?pozira
je l nesto strasno?nije
i sama je rekla da joj smeta da se o tome pise,a i meni je dosadilo

...od juce, zanemarite kutije koje su tu...

..i moja nova tasna:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back