Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
crveno.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

После Смокве је тешко качити се, али, ово сам ја јуче, после оваквог дана: Ујутру ишла за Бг, на неко снимање, онда се враћала да одржим два часа, па отишла да председавам синдикалном скупштином. Ово је после скупштине,одмор у једном лепом кафићу, јутарња шминка, без хране целог дана, али са 20 кафа у себи...

...i posle svega navedenog ti meni lepo izgledas...:)
...sto ce reci da si od dobrog materijala "skovana"....

...ko te bre zeza....definitivno ti moze pozavideti vecina devojaka....:)

...ja se slikala danas, da se okacim ovde i sad nema sanse u narednih mesec dana..ne, ne, nikako....

Moram da primetim jednu stvar u vezi sa boldovanim. Pravoj lepoti se ne moze zavideti, nego samo diviti. Kad vidim stvarno lepu osobu, onda nista ne premeravam i ne poredim ni sa sobom ni sa drugima, nego samo uzivam jer je lepota blagotvorna za dushu u kom god obliku bila. :D

crveno.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

После Смокве је тешко качити се, али, ово сам ја јуче, после оваквог дана: Ујутру ишла за Бг, на неко снимање, онда се враћала да одржим два часа, па отишла да председавам синдикалном скупштином. Ово је после скупштине,одмор у једном лепом кафићу, јутарња шминка, без хране целог дана, али са 20 кафа у себи...

Ujeee, ne vide ti se te kafe na licu.:D Ja bih pozutela od toliko i ochi bi mi bile ko Chedi Bedi.

Moram da primetim jednu stvar u vezi sa boldovanim. Pravoj lepoti se ne moze zavideti, nego samo diviti. Kad vidim stvarno lepu osobu, onda nista ne premeravam i ne poredim ni sa sobom ni sa drugima, nego samo uzivam jer je lepota blagotvorna za dushu u kom god obliku bila. :D

...idi bre Jeko, uvek se uhvatis za neku rec...trebala sam to staviti pod navodnike..upravo zbog takvih komentara...a da ima i zavidnih ima sigurno....kao sto je
sigurno da je lepo videti sve sto je lepo....

da se pohvalim novim super patikicama.deca bezobrazna, nisu hteli da sacekaju da se mama namesti,pa mi poza nije filmska:cool:
smokvo da se nastavim u smislu ovih nocasnjih komplimenata,stvarno lepo izgledas,svaka cast :D
al to da se nisi namestala pricaj nekom drugom :zper: vidi nogica podignuta da se lepo zategne misic,iz profila kao sto obicno radis (ne das anfas tj en face ,paa vrlo retko),ruka u napetom stanju takodje,fotka prava pozerska

smokvo da se nastavim u smislu ovih nocasnjih komplimenata,stvarno lepo izgledas,svaka cast :D
al to da se nisi namestala pricaj nekom drugom :zper: vidi nogica podignuta da se lepo zategne misic,iz profila kao sto obicno radis (ne das anfas tj en face ,paa vrlo retko),ruka u napetom stanju takodje,fotka prava pozerska
hvala,hvala,eto provalila si me :(
ja pred svako snimanje imam citavu ekipu ljudi oko mene,koji se brinu o tome kako cu ispasti na fotkama.jedan mi spreise noge sa lakom za kosu,da se ne vidi celulit,drugi mi tapira kosu,treci namesta rucice da izgledaju zategnuto.mislili smo da dovedemo i jednog koji bi duvao sa velikim ventilatorom,da mi se kosa viori,al,bio bi ocigledno da je fotka namestena
nemoj nikom ovo reci,nek misle da sam prirodno zgodna:tajna:

pa dobro sad,nisam bas toliko dobra dusa kao ti,ovo za kosu sam pomislila lose ali kajem se :rumenko:
zahvalila si se,jesi ali mi se ovaj tuzni smajli ucinio kao da si se naljutila
ali ako nisi sve ok,idemo dalje s fotkama :D
uskoro cu da se metnem,obecavam,i to pozerski,ja ne umem drugacije :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back