Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Ajde sada malo noge 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uploaded with ImageShack.us
... ovaj prsten sam izgubila...hvalite mi sapicu da mi bude lakse
...zna li neko kako da izbrisem priloge, kad udjem u korisnicki profil pise da nema priloga a kad odem na spajalicu ima
Može i dupe... samo da nije dosadno...![]()
Prihvati se TE duznostibice to obostrana korist i zadovoljstvo.
Moja draga komsinica - bokserka Kala![]()
![]()
Slika je losa al morala sam da je pokazem...smizla gleda kroz terasu
I tako pola sata bez mrdanja.
Znao bih šta da ti kažem, da nije ove rospije dole. Čovek oseća kad ga neko iskreno voli. Osećanje strastvenog dopadanja upija se u sve stvari i prelazi postove... pardon, prostore.super ti je lak![]()
Da si jedina krstarovska veštica, N, muvao bih samo tebe.Ufff...da nisi stariji chika i da ne muvas sve forumasice, muvala bih te....![]()
![]()
Mišljenje je duša, ono je tako veran odjek glasa koji govori, da ga osetljivi duhovi ubrajaju u najveće blago ljubavi!
šaka mu ne izgleda staro
Neodoljiva koristi odvratnu veštičju metodu: ako te ne mogu imati ja, neće te imati ni jedna druga - ne zvala se ja, mala ta i ta!To su neradnicke ruke....intelektualci koriste pero, tastaturu....![]()
Kada sam ugledao tvoje ruke, srce mi je tako snažno zalupalo da su mi sve misli isparile iz glave.
Vi zacelo nećete nikada sresti čoveka koji bi silnije želeo da bude sav vaš! Šta vas dve žene tražite? Sreću (nastavio je Koja glasom koji je prodirao u dušu)? Lepo, ako je za jednu ženu sreća da bude zaljubljena, obožavana, da ima prijatelja kome može poveriti svoje želje, svoje ćudi, svoje jade, svoje radosti; pokazati mu svoju dušu onakvu kakva je, sa svim njenim ljupkim, neodoljivim manama, shatje vrlinama i lepim osobinama, ne strahujući da će je on izdati - verujte mi, to odano srce, uvek toplo, može se naći samo kod snažnog odraslog čoveka punog iluzija, koji bi bio kadar da sastavi nebo i zemlju na jedan jedini vaš mig, koji još nedovoljno poznaje svet i koji neće više ništa da zna o njemu, zato što vi postajete svet za njega!Evo za kojotića...nakrivljena, umetnicka slicica kako bih se priblizila njegovoj istancanoj duShi...mozda uvidi moj potencial..
Shala, shala...sta se odma primate...
a jok, taman kad imam malo vremena da forumasim
em me nije bilo puno, em me terate
sta cu vam ja sto pokazujete 'gole noge i dupeta'
'a gde je glava?'
'glava otpada'
'kako otpada, otpala ti dabogda'
a jok, taman kad imam malo vremena da forumasim
em me nije bilo puno, em me terate
sta cu vam ja sto pokazujete 'gole noge i dupeta'
'a gde je glava?'
'glava otpada'