Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ili stomake:lol:
svaki dan sve veca

Prilozi

• IMAG0905[1].jpg
    IMAG0905[1].jpg
    14,5 KB · Pregleda: 54
super ti je lak :lol:
Znao bih šta da ti kažem, da nije ove rospije dole. Čovek oseća kad ga neko iskreno voli. Osećanje strastvenog dopadanja upija se u sve stvari i prelazi postove... pardon, prostore.

Ufff...da nisi stariji chika i da ne muvas sve forumasice, muvala bih te....:whistling: :lol:
Da si jedina krstarovska veštica, N, muvao bih samo tebe.

I ja sam kao Heruvim, ljubavnik svih žena, očekujući da se sav predam jednoj među njima. :heart:

:think:
šaka mu ne izgleda staro
Mišljenje je duša, ono je tako veran odjek glasa koji govori, da ga osetljivi duhovi ubrajaju u najveće blago ljubavi! :heart:

To su neradnicke ruke....intelektualci koriste pero, tastaturu....:P
Neodoljiva koristi odvratnu veštičju metodu: ako te ne mogu imati ja, neće te imati ni jedna druga - ne zvala se ja, mala ta i ta! :cool:

redovno stanje... neredovno je kad su crveni :mrgreen:

Kada sam ugledao tvoje ruke, srce mi je tako snažno zalupalo da su mi sve misli isparile iz glave. :heart:

Evo za kojotića...:mrgreen: nakrivljena, umetnicka slicica kako bih se priblizila njegovoj istancanoj duShi...mozda uvidi moj potencial..:lol:

Shala, shala...sta se odma primate...:p
Vi zacelo nećete nikada sresti čoveka koji bi silnije želeo da bude sav vaš! Šta vas dve žene tražite? Sreću (nastavio je Koja glasom koji je prodirao u dušu)? Lepo, ako je za jednu ženu sreća da bude zaljubljena, obožavana, da ima prijatelja kome može poveriti svoje želje, svoje ćudi, svoje jade, svoje radosti; pokazati mu svoju dušu onakvu kakva je, sa svim njenim ljupkim, neodoljivim manama, shatje vrlinama i lepim osobinama, ne strahujući da će je on izdati - verujte mi, to odano srce, uvek toplo, može se naći samo kod snažnog odraslog čoveka punog iluzija, koji bi bio kadar da sastavi nebo i zemlju na jedan jedini vaš mig, koji još nedovoljno poznaje svet i koji neće više ništa da zna o njemu, zato što vi postajete svet za njega!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back