Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Umetnicko ime "kosulja i ja" i farmerke koje mi "vise" :roll: :lol:

Košulja i cipe su :ok:
Farke ti baš i ne stoje sjajno... nažalost, za ovu kombinaciju moraš biti užasno mršava i visoka... znam iz iskustva... :mrgreen:;)

Pa da :rida: , znam.
Ali od svih tih kombinejsns za mrsavice (pantalone sa uskim strukom i kosulja uvucena, kardigani, dugi prelepi prsluci i dzemperi, duge haljine i suknje itd...) samo za ovom patim :sad2:
I ja patim za tom kombinacijom... ali džaba... da bi mi to stojalo kako valja treba bar 3 kile skinuti sa butina... a kad to ode, gore budem ko odran zec...:confused::mrgreen: ma užas...
Probaj drugačiji model farki... možda ubodeš... a kad ubodeš, javi meni... ;):lol::mrgreen:
a sto ne stoje farke?meni su super,iako ne volim te uske,ja ostala u sedamdesetim i jos uvek nosim samo zvoncare.
al bas si zbodna i super ti stoje cipelicka

Jeste ona zgodna... ali (po meni) iskreno, ne stoje baš sjajno... bolje bi bile neke skroz uske... opet kažem, to je moj utisak... ;)

I ja patim za tom kombinacijom... ali džaba... da bi mi to stojalo kako valja treba bar 3 kile skinuti sa butina... a kad to ode, gore budem ko odran zec...:confused::mrgreen: ma užas...
Probaj drugačiji model farki... možda ubodeš... a kad ubodeš, javi meni... ;):lol::mrgreen:

Jeste ona zgodna... ali (po meni) iskreno, ne stoje baš sjajno... bolje bi bile neke skroz uske... opet kažem, to je moj utisak... ;)

Pa ne znam da li si videla sta gore pisem, meni su uske samo neki modeli 25, ali oni su po pravilu obicno bez strecha ili kako god se rastegljivi materijal zove :think: i ondaK kad ih prvi put obucem posle pranja su mi super, a sledece oblacenje vec su ovakve.
A ne mogu ih prati posle 2 oblacenja.
Makar par puta...

bems svidja mi se ta jaknica..bolero..sta li je..

ovo mi je mnogo lepo. Super su uklopljene boje. Sta ti je ovaj dzemper/sako preko? Dobra je sara, al se ne vidi sta je?

na slici je jakna/sako, kupila sam je u legend-u pre nekoliko godina i malo sam je nosila, a sad mi se bas nosi :aha: :)
evo slicice gde se bolje vidi

Poslednja izmena:
Pa ne znam da li si videla sta gore pisem, meni su uske samo neki modeli 25, ali oni su po pravilu obicno bez strecha ili kako god se rastegljivi materijal zove :think: i ondaK kad ih prvi put obucem posle pranja su mi super, a sledece oblacenje vec su ovakve.
Makar par puta...

Elastin ... ;)

Ma kako ne možeš naći sa elastinom... ja u ormanu nemam ni jedne farke da nemaju elastina... pa nisam luda, da se ugojim 2 kile i da ih ne mogu obući... nou vej... :mrgreen: kupujem samo farke koje dobro stoje kad imam 48, 50, 53 ili 55 kg... praktična sam skroz... :mrgreen:

Elastin ... ;)

Ma kako ne možeš naći sa elastinom... ja u ormanu nemam ni jedne farke da nemaju elastina... pa nisam luda, da se ugojim 2 kile i da ih ne mogu obući... nou vej... :mrgreen: kupujem samo farke koje dobro stoje kad imam 48, 50, 53 ili 55 kg... praktična sam skroz... :mrgreen:

Pa ja 25.nosim otkud znam, jedino te nogavice ne skracujem. :lol:
Taman mi i 26 ali mi dugeeee nogavice :roll: :lol:
Sta cu kad sam metar i sumska jagoda :lol:

Pa ja 25.nosim otkud znam, jedino te nogavice ne skracujem. :lol:
Taman mi i 26 ali mi dugeeee nogavice :roll: :lol:
Sta cu kad sam metar i sumska jagoda :lol:

Kod mene je letnja odeća 25, 26... zimska 27, 28... :lol:

Čak sam u zadnje vreme počela da uzimam veći broj(tj.taman, jer sam oduvek uzimala knap, da pucaju na meni:rumenko:)... i to sve pod izgovorom, Skupiće se od pranja... :whistling: a u stvari se navikla na komfor... mislim da starim... :sad2:

Makar par puta...
Ima 25 sa elastinom i sa rajsfeslusom na nogavicama..Ima, ima.To je sasvim za ovu kombinaciju. Inace meni je ok kako ti stoji sve u kompletu...neku koznu jaknicu preko i:ok:

Elastin ... ;)

...uh ja nikako ne volim elastin i celu tu strec modu, uvek biram cvrst teksas jer mi se cini da elastin usled lepljenja za kozu izgubi svu svoju formu a ja volim kada je teksas krut, nesto poput starih Levi's 501

...cak i ona suknja sto sam je okacila na prethodnoj strani nema ni mrvu elastina u sebi, uzmem veci broj smaknem suknju/farmerice na bokove i toliko...inace meni Godess izgleda sasvim fino u ovom modelu farmerica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back