Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
...pricao mi je brat da je za britance vrhunac neukusa nositi tasnu i cipele iste boje pa jos crne... samo da znas![]()
Reci bratu da nema pojma...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pricao mi je brat da je za britance vrhunac neukusa nositi tasnu i cipele iste boje pa jos crne... samo da znas![]()
Reci bratu da nema pojma...![]()
Ona Hellena Bonam Karter nosi cipele različite boje. Zahebala ih sve.
Čičak, nešto mi tetkaste te cipele. Ne idu mi uz tvoj karakter. Pošto ne znam kako izgledaš, jel'te...![]()
Znači tebi ne stoje lepo "taman" tj. dobri brojevi![]()
Čičak, pa rolke su seksi.Ne izgledam tetkasto(doduše nosim naočare...)... ovo telo bi moglo biti jakoooo seksi... ali ja sam ti u duši baba... volim klasiku, rolke, simetriju, slabo nosim šareno...
![]()
... reci cu mu kad se ogrebem za killerloop jaknu... jeste da je muska i nekoliko brojeva veca al mi savrseno stoji
...i lepse su mi tvoje cipele od tarinih ako ce to da te utesi....izgledaju udobnije![]()
Znači tebi ne stoje lepo "taman" tj. dobri brojevi![]()
Citiraj onog kom odgovaraš...![]()
..qq...
P.S. U Rimu ne važi to pravilo....![]()
U rimu žive žabari da ih ne nazovem onako drugačije
..qq...
P.S. U Rimu ne važi to pravilo....![]()
Slatkis malilepa na baku
![]()