Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sigurno je mislio na tvoj karakter![]()
![]()
![]()
ne vidi se baš najbolje moja umetnička frizura...
al obzirom da je dečijih ruku delo, bila sam zadovoljna
inače, to su kikice vezane u rep...![]()
Idi bre čičak u peršun...za koji đavo si kačila ovu sliku, nije mi jasno? Em si daleko stala, em si tako uštrojila sliku, ništa se ne vidi...![]()

Evo mene od danas da ne bude da samo pisem, a slike ne dajem:

, al' hebi ga... suđene nam kese i vucaranje 

cecka,moracemo na kurs seckanja slika kod cicak.mada ne znam zasto je sekla sliku,ono sto sam ja na brzinu videla je jako lepo uredena soba i ona jako,jako zgodna.nisam stigla ni repku da dam,ona vec izbrisala.a za one isecke,necu da dajem

Hvala Affro,
Da kese..., još sam htela taj deo nekako da isečem, al' hebi ga... suđene nam kese i vucaranje
A glavu sam "odsekla, pošto mi je friz k'o u ovce... stavila sam minival![]()

pretila sam Pasivnom alpskim seoskim turizmom, pa da pokazem kako izgleda
nije danas
Pogledajte prilog 177578
, osim ako nam apetit ponovo porasteA koja si od tih Cura, mada, Alpi nisu bas u...Srbiji
, osim ako nam apetit ponovo poraste
![]()

Ala si ti pocrnelakoliko se secam spominjali smo evropski seoski turizam i hranu u istom
ili inace hranu, ne secam se vise ... ja sam ona manje lepa, na zalost
bez bone vise ni slovca ne kucam
evo i malo skijaske atmosfere
Pogledajte prilog 177583

Reci to mom muzu, on mi bas jutros kaze kako sam hladna kao zmija..

'ajde i ja da vam mahnem![]()
ne znam tacno koje je boje?
Imam slicnu maslinasto zelenu "za prelaz", obozavam je, mada jos hladno, kod mene, pitace hoce li i biti vremena za nju, bice odma` Sunce... 
Dobra jakna...ne znam tacno koje je boje?
Imam slicnu maslinasto zelenu "za prelaz", obozavam je, mada jos hladno, kod mene, pitace hoce li i biti vremena za nju, bice odma` Sunce...
M.Cicak, i kod tebe neka fina jaKeta, mastilo plave boje? Like![]()
Crna kožna jakna, stara je kao biblija (kupila sam je sebi za 18. rođ. pa ti računaj)

takva jakna i jeste dobra tek posle izvesnog vremena kad dobije pocne da ima svoju "proslost" ,kad je izneses iz radnje ona to jednostavno nema
evo mene,juce
Uploaded with ImageShack.us

takva jakna i jeste dobra tek posle izvesnog vremena kad dobije pocne da ima svoju "proslost" ,kad je izneses iz radnje ona to jednostavno nema
evo mene,juce
Uploaded with ImageShack.us