tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
lep je osmeh ali
iskreno- vise mi se svidja trenerka od osmeha- obozavam adidas straftu![]()
Hoćeš jednu u plavoj boji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lep je osmeh ali
iskreno- vise mi se svidja trenerka od osmeha- obozavam adidas straftu![]()
Ovu sam već stavljala, od ljetos je, ali zaslužuje ponovo - zbog natpisai osmjeha
![]()
Cak ni kad sam bila dete.plava je moja boja( size S
![]()
)
Također ...ovo je 36 ..ali mislim da bi mi trebala 34 (valjda su modeli veći..)
![]()
ostale podatke dostavljam na pp 
Sad si me iskompleksirala. Ja nikad nisam umela da se ovako smejem i ustima i ocima.Cak ni kad sam bila dete.
meni kažu da sam još uvijek djete 
Zaboravila sam da mogu i na ovu temu da svratim ponekad
Evo mene jutros pre posla.

je l svima fali ovde sta nosim danas?
fali
a to sto nosimo danas ne mora bas da bude moda
znaci tema za fotke forumasica,za vase fashion kombinacije,za fotke kako uzivate na vasoj terasi ispijajuci kafesito s mackom u krilu,ili kako upraznjavate sex&city&sok,znaci da vas vidimo kakve ste danas
lepe,nasmejane,namrstene,cupave,na brzinu,zen,pocrnele posle letovanja,srecne posle porodjaja i trudnoce od 5 god,sve sto moze da bude zanimljivo
Одавно сам рекла, ово је лепа тема, јер није о гардероби и не треба да се своди на то да ли неко дивно или ружно изгледа. Ради се о томе КО смо, а не како изгледамо.
Onaj ko hoce da mi ocita bukvicu, nek to uradi u repki ili u profilu da ne spamujemo temu. 
Evo u medjuvremenu jedna slichka na kojoj krshim zakon.Onaj ko hoce da mi ocita bukvicu, nek to uradi u repki ili u profilu da ne spamujemo temu.
Pogledajte prilog 175945

Evo u medjuvremenu jedna slichka na kojoj krshim zakon.Onaj ko hoce da mi ocita bukvicu, nek to uradi u repki ili u profilu da ne spamujemo temu.
Pogledajte prilog 175945
хајд` сад нећемо да гледамо у ову цигареТлицуEvo u medjuvremenu jedna slichka na kojoj krshim zakon.Onaj ko hoce da mi ocita bukvicu, nek to uradi u repki ili u profilu da ne spamujemo temu.
Pogledajte prilog 175945

jeko ti mene ovde podsecash na one glumice iz filmova '50ih godina
ili mozda i predratnih
ne bih sad da lupim neko ime, nije da mi lichish na neku od njih nego stav![]()
Pogledajte prilog 175938

Pogledajte prilog 175938

To su ti pogledi...i cigare...
![]()
Bas si potrefila mog omiljenog predstavnika muskog sveta.
Dobili smo ga od dragih ruskih poznanika sa mora proslog leta.sve, sve, ali ochiiiiii
ko u srne![]()

Aham.Bas si potrefila mog omiljenog predstavnika muskog sveta.
Al ovo je nas najsladji Che (...burashka).Dobili smo ga od dragih ruskih poznanika sa mora proslog leta.
Pogledajte prilog 175966

I mi konja, tj. igracku (od drage mi persone) za trku imamo... (kad mi vec pozadina nije konkurentna
)
QQ