crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Evo kako sam provela pet dana bez kompa. Na prvoj slici je prva ogrlica koju sam posle razmontirala jer je bila glupava, na drugoj sve ostale, a na trecoj, cetvrtoj i petoj su one ogrlice koje su mi odmah postale najdraze iako ih jos nisam nosila. Ima i boljiv, al sam ipak najvise ponosna na ove napravljene od podloge za misha i najjeftinijih kineskih perlica. Kad se sve sabere, u materijalu sve tri ne vrede vishe od pedeset dinara.
Napravila sam ih cetrdeset od ovih osamdeset koje su prikazane na vratima. Pa sam ih okachila na ulazna vrata dok ne nadjem bolje resenje i sinoc sam ih premestila u ormar. Sada pokusavam da se navucem na komp jer ako nastavim ovako navucena na perlice, necu imati gde da ih drzim u ovom mom prchvarniku.
Pogledajte prilog 173173
Pogledajte prilog 173174
Pogledajte prilog 173175
Pogledajte prilog 173176
Pogledajte prilog 173177
Napravila sam ih cetrdeset od ovih osamdeset koje su prikazane na vratima. Pa sam ih okachila na ulazna vrata dok ne nadjem bolje resenje i sinoc sam ih premestila u ormar. Sada pokusavam da se navucem na komp jer ako nastavim ovako navucena na perlice, necu imati gde da ih drzim u ovom mom prchvarniku.Pogledajte prilog 173173
Pogledajte prilog 173174
Pogledajte prilog 173175
Pogledajte prilog 173176
Pogledajte prilog 173177

,u fazonu,ti si jos uvek tu
Što je, je l te i normalno, lepi roditelji, lepa i deca.