Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo kako sam provela pet dana bez kompa. Na prvoj slici je prva ogrlica koju sam posle razmontirala jer je bila glupava, na drugoj sve ostale, a na trecoj, cetvrtoj i petoj su one ogrlice koje su mi odmah postale najdraze iako ih jos nisam nosila. Ima i boljiv, al sam ipak najvise ponosna na ove napravljene od podloge za misha i najjeftinijih kineskih perlica. Kad se sve sabere, u materijalu sve tri ne vrede vishe od pedeset dinara.:mrgreen: Napravila sam ih cetrdeset od ovih osamdeset koje su prikazane na vratima. Pa sam ih okachila na ulazna vrata dok ne nadjem bolje resenje i sinoc sam ih premestila u ormar. Sada pokusavam da se navucem na komp jer ako nastavim ovako navucena na perlice, necu imati gde da ih drzim u ovom mom prchvarniku.
Pogledajte prilog 173173
Pogledajte prilog 173174
Pogledajte prilog 173175
Pogledajte prilog 173176
Pogledajte prilog 173177

Evo kako sam provela pet dana bez kompa. Na prvoj slici je prva ogrlica koju sam posle razmontirala jer je bila glupava, na drugoj sve ostale, a na trecoj, cetvrtoj i petoj su one ogrlice koje su mi odmah postale najdraze iako ih jos nisam nosila. Ima i boljiv, al sam ipak najvise ponosna na ove napravljene od podloge za misha i najjeftinijih kineskih perlica. Kad se sve sabere, u materijalu sve tri ne vrede vishe od pedeset dinara.:mrgreen: Napravila sam ih cetrdeset od ovih osamdeset koje su prikazane na vratima. Pa sam ih okachila na ulazna vrata dok ne nadjem bolje resenje i sinoc sam ih premestila u ormar. Sada pokusavam da se navucem na komp jer ako nastavim ovako navucena na perlice, necu imati gde da ih drzim u ovom mom prchvarniku.
Pogledajte prilog 173173
Pogledajte prilog 173174
Pogledajte prilog 173175
Pogledajte prilog 173176
Pogledajte prilog 173177

...simpaticno Jeko, kako si resila pitanje kopcanja tih ogrlica...?

...ja licno ne nosim te ogrlice, ne umem, ne volim, a one sto kupim
obicno zavrse u fioci...ali nosi moje dete i pravi tako kao ti svasta,
pa onda iskrsne problem sa kopcama..zato radje pravi mindjuse...

...simpaticno Jeko, kako si resila pitanje kopcanja tih ogrlica...?

...ja licno ne nosim te ogrlice, ne umem, ne volim, a one sto kupim
obicno zavrse u fioci...ali nosi moje dete i pravi tako kao ti svasta,
pa onda iskrsne problem sa kopcama..zato radje pravi mindjuse...

Pa na retko koju stavljam kopche, a imam ih ne secam se odakle, pokupila tu i tamo sa onih koje sam razmontirala. Ja obicno samo vezujem ogrlice pozadi da bih mogla da ih podesavam u zavisnosti od otvora na bluzi (jer ne moze ista suzina preko kozhe i preko npr. rol kragne).

A nigde nema bizuterije koja ide uz sportski stil pa moram da ih napravim jer ne ide da vozim roshke sa biserima oko vrata.

e, ima i kopcica za kupit
po onim hobistickim ducanima

Ima, al uglavnom me mrzi da ih stavim. One imaju smisla kad postoji onaj lanchic izmedju njih pa onda moze da se pomera kopcanje. Inace, primetila sam da je jeftinije da se kupe nekakve nakarikane ogrlice i razmontiraju pa se onda prerasporede na drugaciji nacin i doda jos ponesto, nego da se kupi materijal u tim radnjama za hobije.

Npr. tri kesice perlica koje sam kupila u takvoj radni, napravile su da ova ogrlica na slici koshta preko trista dinara i to jos kad nije uracunata ova glava koju sam skinula sa lule, a lulu sam kod Indijanaca platila tri i po evra.
Pogledajte prilog 173178

Za razliku od nje, ona gore sto ima ono crno secheno od podloge za misha, kosta oko dvadeset din. kad se izracuna sve sto je na nju stavljeno.

Ima, al uglavnom me mrzi da ih stavim. One imaju smisla kad postoji onaj lanchic izmedju njih pa onda moze da se pomera kopcanje. Inace, primetila sam da je jeftinije da se kupe nekakve nakarikane ogrlice i razmontiraju pa se onda prerasporede na drugaciji nacin i doda jos ponesto, nego da se kupi materijal u tim radnjama za hobije.

Npr. tri kesice perlica koje sam kupila u takvoj radni, napravile su da ova ogrlica na slici koshta preko trista dinara i to jos kad nije uracunata ova glava koju sam skinula sa lule, a lulu sam kod Indijanaca platila tri i po evra.
Pogledajte prilog 173178

Za razliku od nje, ona gore sto ima ono crno secheno od podloge za misha, kosta oko dvadeset din. kad se izracuna sve sto je na nju stavljeno.

istina
dobra ideja je i da tu i tamo obidjes ulicne prodavce koji imaju stare stvari;
tu se nadje jantara, filigrana, murana...i ostalih zanimljivih elemenata za smijesne pare...
samo moras dobro ocistit to sto pazaris

Pogledajte prilog 173178

Oglice su fantastične.
Možeš biznis od toga da napraviš. Ako već nisi.

Oglice su fantastične.
Možeš biznis od toga da napraviš. Ako već nisi.

Ma djavola. Vezem se za svaku, nema sanse to da prodam, mogu samo da poklonim nekom koga volim...isto ko i sa odecom. Valjda je to nekakva urodjena uvrnutost, sta li. Pola drangulija od kojih napravim ogrlice su nekakvi otpadi sa nekih predmeta i ne mogu vise maci to isto jer sam ih sakupljala vremenom.

istina
dobra ideja je i da tu i tamo obidjes ulicne prodavce koji imaju stare stvari;
tu se nadje jantara, filigrana, murana...i ostalih zanimljivih elemenata za smijesne pare...
samo moras dobro ocistit to sto pazaris

E to obozavam. Kad naletim na neku bachvansku babu koja prodaje nesto sto je izvukla iz shifonjera da se prehrani do penzije.;) Al umeju cesto da nabiju cenu ako su se raspitali kod antikvara, nisu ni oni naivni.

pa mnogi su me lose procenili,mislili, ja fina:mrgreen:
svaka ti je prelepa,ja bas volim da se kindjurim,ma cu da uzmem i tu belu,ako lepo zapakujes.
teh,pa de si sto godina.i ovaj moj ima zelene oke.
nesto mi se pokvario komp,ne mogu da nadjem gde je to djeko reko da sam macka?

Pogledajte prilog 173173
Pogledajte prilog 173174
Pogledajte prilog 173175
Pogledajte prilog 173176
Pogledajte prilog 173177

lijepa mi je ova ne tebi bas bas..

gdje nalazis ove perlice i cudesa za izradu?

bome, butkice su mi ojačale...:lol::lol::lol:
spremna za pokret:D

dsc02059l.jpg

dsc02058r.jpg

dsc02054d.jpg
majčica i kardigan su iste boje mada se to iz priloženog baš i ne vidi:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back